xmlns:fb='http://ogp.me/ns/fb#' Apple Cute: Program Diet Berterusan (*_*)v

Followers

Tuesday, April 5, 2011

Program Diet Berterusan (*_*)v

Salam All,

masih ingat x entry ini Turun kan 5kg Dalam masa Sebulan ...aku tak perjaya ok ...cepat gelakkan...hahahaha naik 2KG lagi adalah...hohohoho..penat je Diet..makin die makin naik plakT_T...ishk2...

so semalam 4/4/2011 bermula la satu sesi mengeluarkan peluh...dulu aku diet tapi aku x buat excercise..ni aku nak try diet then buat exercise nak tengok hasil nye next month ada perubahan ke tak...hehehe kene cuba jugak ...chayok yuyu\(*_*)/

hehe Thanks Lina sebab support aktiviti membakar lemak...hehehe jom layan Pic first session kami semalam yok ;)


cube teka ni kat mane ni ?


Lina da get ready to do exercise ^_^

aksi comel ku....wahahahaha ^^


persediaan untuk ambil gambar melompat 1..2...

3....hoho tak menjadi T_T






~Lina tgh melayan perasaan ~

anyway untuk hari ini tak tau nak p joging mana...ingat nak jog area TPM je ni..tapi malu la plak...kuikuikui joging pon nak malu minah sorang ni...adey... -_-"

Kalau tau port2 menarik tuk joging...share la kat sini...hehehe sharing is caring (^_~)v

nota Kaki : housemate ku syasya and lizet xtau aktiviti aku ni...hehehe suke2..nanti da kurus sket mesti diorang perasan...lalalalalala ~


9 comments:

Anonymous said...

chayo ayu..ak da 45kg timbang td. takut lak ak tgk penimbang. nt aku join program diet ko lepas ak besalin nati..:)

Apple Cute said...

hahahaha ko ek sue...tak payah join sebab kot mm mane pon ko tetap maintain kurus :P

amypujie said...

jelesnye..nk kurus gak!!

Apple Cute said...

jom ar mira ...kite angkut amsyar sekali...hehehe mira joging ngan amsyar ayu joging ngan lina...hehehe ^_^

shazika said...

ol da best dear apple :)

Apple Cute said...

thanks shazika ^_~

NuReEn faRhaN said...

uit kecik!!
all the best..aku celen ko ngan berat aku skrg. mau ngak???haha

Apple Cute said...

kecikkkkkkkkkkkkkkkk....xmo aku celen ngan ko...confirm aku kalah...hahahaha jgn wat lawak wey..kalau aku nak sama berat ngan ko...kurus melidi aku..^_~

e!sYa said...

Yuyu,patutla aku tgk ko dah kurus skrg...bersenam n beriadah upenye heehe chayok2 yu!

 

Blog Template by BloggerCandy.com