xmlns:fb='http://ogp.me/ns/fb#' Apple Cute: 1 tahun 4 bulan ^_^

Followers

Wednesday, December 22, 2010

1 tahun 4 bulan ^_^

arghhhhhhhhhhh...mengantuk..semalam layan ngankung ..hoho terpaksa amik kui 11 sebab kui 9 da sold out...sebenarnya si syasya n zaza nak tgok citer hantu mak limah ape ntah tp tinggal seat depan sekali je....hehe aku layan je lasaq...sebab da kurang spend time untuk depa..terharu x korong berdua..hehe ^_^

ok kembali pada tajuk di atas.. hehehe sebebnrnye di tag oleh Ezzan zanzan :D.. tag tu kene letak keadaan meja di office..-_-"...malu nak tunjuk...sebab meje x sebesar mcm meja goment ...lalalala ~

ok tada ;) (kalau x clear.click je pic tu ok..)


i'm here ;)

bukti pic di ambil selepas ezzan punye entri ;)

Tamat:D

Actually pada pic 2 and 3 ade perubahan..hehe kalau pandai, bijak, cantik, kacak tekalah ape die ^_^



nota kaki : ngantuk lagi...arrrrrrrrrrrrghhhhh |-)



8 comments:

nurul azida ahmad said...

gambar last lebih kemas dr yang no 2 tu. hahahahah

Apple Cute said...

cik zizi : hahaha ...yg obvious giler File la...dr susun melentang terus menegak =)

dd dudu said...

haha comel meja yuyu.

perubahan yg aku nampak adalah skrin laptop ko ar, x de da blog ezan hihi

Apple Cute said...

hehehe..dd yang tu pon berubah jugak...hehehe
eh bukan korang 2 pon kene tag ke...cepatlah buat ^_^

dd dudu said...

segan laa plak sbb meja aku cam xde pe yg menarik, bole? ;p

@ntu_@we said...

aku tau. file. sususan file.

yes aku hebat

Ezzan Yusop said...

hahaha sebesar meja gomen inda. meja besar tp gaji kecik watpe cewah muahahah! eh zida, dudu cepat buat ek. tmbuk sekor-sekor kang. ;p

Apple Cute said...

dd : segan inda ....erk bukan ko yg request suh ezzan tag ke??hikhik :P


awe: mata ko memang hebat !!!!...hehe

ezzan : memang meje gomen besar kot... huahuahuahua Meja besar gaji pon besar:P

 

Blog Template by BloggerCandy.com