xmlns:fb='http://ogp.me/ns/fb#' Apple Cute: I'm Coming Home

Followers

Wednesday, April 13, 2011

I'm Coming Home



Salam All,

Currently, aku asyik duk ulang2 lagu ni...macam best je dengar..tapi part rap aku ignore je...hehehe laju bebenor tak ley nak ikut ...hehehe concept lagu ni sama macam lagu i love the way you lie ^_^...Jom ikut nyayi meh ^_~

I'm coming home,
I'm coming home ,
tell the world that I'm coming home
lets the rain wash away
all the pain of yesterday
i know my kingdom awaits
and they've forgiven my mistake
I'm coming home,
I'm coming home,
tell the wold that I'm coming home....


cumil je umah ni...suke ^_~

tuk lirik yang lain google la sendiri ok...hehehe ^_^

nota kaki: If you ever lost a light before, this ones for you ^_~




4 comments:

aDieyZa said...

gambar rumah tu sweet!!

onedurrani said...

ayu..aku ingat rumah ko dh renoate...hehehe..sbb bc dr tajuk n3 je...anyway...aku wish juga dpt rumah mcm tue satu hari nnt..;)

Siti Mas Hidayu said...

adieyza: ahah sweet n cumil je..bile entah nak dapat mcm ni ..hehe ^_^

Siti Mas Hidayu said...

onedurrani: kuikuikui lawak la ko...umah aku nak renovate mcm ni?...hehe tu la wish dapat la umah macam ni suatu hari nanti..hehe ;)

 

Blog Template by BloggerCandy.com