xmlns:fb='http://ogp.me/ns/fb#' Apple Cute: Yuna Penakut

Followers

Tuesday, April 5, 2011

Yuna Penakut

Alamak Cuaca gelap la...macam nak hujan...macam mana nak jogging macam ini...T_T...

Takpe lah Kita Layan Lagu ni...Best-best...walaupun lately ada cerita tak best tentang Yuna..Amik yang Positive je lah , nobody perfect...Kita Belajar dari Kesilapan ..Sapa yang kat sini berani kata yang ko tak pernah buat salah...hohoho kalau ada Tipu lah tu..hehehe take it easy guys ^_~

Tak semua kau rancang akan berlaku
Mungkin nasib tak menyebelahi aku
Entah mengapa engkau yang aku cinta
Mungkin lebih baik kau ku lepas saja

Chorus
Ini tidak adil tidak adil baginya
Ini tidak adil tidak adil bagiku
Ini tidak adil
Untuk engkau bertanya jika ku mencintaimu juga
Tidak adil tidak adil baginya

Kau tak pernah cuba memahami aku
Cinta kau ucap tak pernah engkau tunjuk
Dan bila tiba saat ku kehilangan
Beban yang tak pernah cuba kau ringankan

Ulang Chorus

Kau bukan milikku

Dan aku memang penakut
Mengakui cinta kepadamu
Seribu kali ku cuba ucapkan
Bila bersamamu
Kau bukan milikku
Dan engkau pun tahu
Kau
 bukan milikku..



nota kaki : hujan sudah turun lah...hehe cancel...joging atas katil je la gamaknye ~



5 comments:

dd dudu said...

yuyu kejamnye letak tajuk yuna penakut. kui2

Apple Cute said...

haha didi mane ada kejam nama penyanyi and tajuk lagu je...hehehe ni bukan blog gosip artis tau...hehe

NuReEn faRhaN said...

macam mana project diet berterusan akan b'jaya klo ko asyik joging atas katil kecik oiiii

aDieyZa said...

takut zana tengok tajuk tu.. hihihi..

psl isu yuna tu, zana pun anggap semua org pernah buat salah.. but zana still suka dgr suara yuna.. maybe style dia tu perlu diubah cikit sesuai dgn imej dia..

Apple Cute said...

kecik : aku sit up tau atas katil..perut da buncit hikhik ~

adieyza : hehe saje je wat tajuk tu,,tu lah die kene jaga and maintain imej die je..jgn buat perubahan yang boleh buat orang lain x suke die je ..hehe ^_^

 

Blog Template by BloggerCandy.com