xmlns:fb='http://ogp.me/ns/fb#' Apple Cute: Turun kan 5kg Dalam masa sebulan ?

Followers

Wednesday, February 23, 2011

Turun kan 5kg Dalam masa sebulan ?

Hohohohoho matilah aku...aku kene tekad turun kan berat badan 5kg dalam sebulan..huhu kalau tidak $50 melayang ke tangan pencabar ..ni gara2 status aku di fb la ni T_T

Sila Klik + zoom untuk paparan lebey jelas ^^

huhuhu....so kene berazam ni..hari2 kene timbang...sape2 ade tips x? hukhukhuk..

say no to rice lagi ke? adey T_T...


nota kaki : berusaha pasti jaya \(*_*)/


11 comments:

~S~ said...

senang je.

jgn makan malam. instead, ko makan apple hijau sahaja sebagai dinner.

pastu, sebelum lunch, ko makan apple hijau dlu, then br lunch.

sebulan, confirm ko akan turun berat.

ini serius. aku praktikan time nk tunang dlu. well, longgar beb bj tunang time tu.

hehehe...

buat jgn tak buattt!

Squarecut Ring said...

hahaha :D lawak la. camne la ko bleh terjebak dgn bet tu. pengsan kot nk turun 5kg in a month. ape lagi ayu? g beli herbalife. xpon beli dr rozmey. haha

rosealley said...

u can do it yuyu!cuba kurangkan carbs la the best way, kita ni xleh nak ikut je lagi, heee

Apple Cute said...

awe : hehe malam tadi aku makan apple hijau instead makan nasi...tapi pagi tadi aku makan nasi lemak...kuikuikui...aku akan try makan apple hijau b4 dinner...thanks awe ^_^

yana: alamak tak boley ke...huhu herbalife?? x mampu lagi la yang...hehehe

rossa : ye...chaiyyok thanks kak ros \(*_*)/

dd dudu said...

yuyu boleh! p('o')q hehe

Apple Cute said...

dd : Thanks mummy to be..hehe \(*_*)/

k0m4nd3r said...

Yuyu: saya ilang 11KG dalam masa 2 minggu.. percaya tak? sekarang berat saya: 49Kg dari 60.. arghhh!!!

Apple Cute said...

ye ke fahmi...ape petuanya..jgan kate stress keje plak...hehehe :)

berat kite same la skang...hehehe

amy azrin said...

cik yuyu, jgn mkn mlm..klu nk mkn pun before maghrib..pastu klu nk mkn nasi pun cuma satu senduk je..
aku berjaya tau turunkan berat bile wat mcm tu..lbh kurang 3 kg turun dlm 2minggu..yeay

::Me.Myself.I:: said...

ayu,aku lg la..after kawen b'tmbh2 naik.mari la same2 kite wat tips..kurangkan mkn n exercise!

Siti Mas Hidayu said...

oh ko ke nurul hehe ..ahah ramai giler tegur aku naik..baju pon banyak x muat da..hukhukhuk..so jom berusaha mengurangkan berat badan ..

 

Blog Template by BloggerCandy.com