xmlns:fb='http://ogp.me/ns/fb#' Apple Cute: December 2009

Followers

Thursday, December 24, 2009

KAMI in Memory ;)

Bila lihat tajuk entri saya yang lepas "BILA AKU SUDAH TIADA'.. kenangan lama mengusik jiwa...ceh wah...hehe..Takda la...cuma saya teringat saya pernah dedicated lagu ni untuk sahabat sahabat saya masa itu..Almaklum la before nak grade..masa itu sem terakhirku di uia dan lagipun saya mau ke India untuk training kat infosys.. so sebagai kenangan untuk tu saya bg masing2 satu keychain n siap tampal lagu itu "bila aku sudah tiada"..
Lagipun saya memang peminat Hujan masa itu ..hehe ;)

ok ok berbalik kepada cerita tadi..erm saya nak cerita apa sebenarnya ni..ok la the main point is...saya teringat sahabat sahabat saya..dulu saya gelar geng kiteorang "KAMI"..ceh nak tiru cite KAMI la tu..wahaha..namun sekarang tak lagi seperti dulu.(-_-').Semuannya dah ada komitment masing2 and dah ada kehidupan yang lain..Time change People change..

Anyway,to korang sume ma,yana,sya,lizet,wawa,bawang,ameng,yot,dauh, neng,surip,anjang,paktam..all the best...even macam macam dah berlaku antara kita sume..kita buang yang keroh amik yang jernih ok x? ala aku tulis ni pun depa x bace punyer...hehe

whatever pun life must go on.. no turning back k..nak upload gambar KAMI la ..haha nanti Bila Aku Sudah Tiada di bumi Malaysia ini leh la depa tengok..hehe

Sunday, December 20, 2009

Bila Aku sudah tiada

hehe saya layan idola kecil 2..tapi minggu ni lain sket..sebab idola kecil ku dah terkeluar last week...sape lagi adik fienaz yang bersuara husky dan mempuntai perwatakan yang menraik...memang ada pakej la adik ni..ishk2 macam mane entah die boleh terkeluar..saya suka adik ni sebab die ni optimistik... bila si aliff tu tanye.." fienaz nervous x?mcm mane fienaz hilangkan persaan nervous tu"... i like her answer " istighfar banyak2"... then bila tersingkir dari idola kecil...die sentiasa cool..then redha dengan keputusan ... and dia sempat berpesan kat kawan2 die yang lain " setiap yang berlaku pasti ada hikmahNya"....wah sungguh kagum dengan fienaz..hopefully die dapat masuk kembali ke Final.....hohohoho
video

Saturday, December 19, 2009

ANDA BOSAN?

saya sangat bosan
bosan
bosan
dan
bosan
sebab tak tau
nak buat ape
(*_*')v


cepatlah idola kecil 2 start..huhuhu

Sunday, December 13, 2009

BLACK & WHITE PHOTO Contest

Hehehe seperti yang di war warkan dalam entry yang lepas...saya sebagai salah seoRang supporter pada "BLACK & WHITE PHOTO Contest" .. pikir pikir gak ni nak letak gambar ape...hahaha bila pilih gambar gambar berkaitan saya memilih gambar yang sungguh unik ini...



unik x? siapakah artis di dalam magazine itu? hehehe...anyway korang yang tak masuk contest ni lagi mai la masuk.. biar Cik Ezzan kita menjadi bertambah pening ok...(*_*)v

Macam mana nak masuk ???? meh saya copy n paste syarat2nya


  • create an entry (bukan Sticky Entry) with the title BLACK & WHITE PHOTO Contest. tidak perlu elaborate panjang lebar because i myself kalau nak masuk contest tak suka buat entry yang bercerita. sebenarnya kalau takat hanya gambar sahaja pun dah mencukupi hehehe ;p tapi kalau nak juga elaborate, i don't mind :)
  • upload ONE BLACK & WHITE PHOTO OF YOURSELF. ye gambar DIRI ANDA SENDIRI yang hitam putih yuk and leave a comment on this post that will directly link back to your post.
  • copy the above logo and paste it on your entry and please...link it back to this entry ye kawan-kawan :D (oh ye, you might want to resize the logo to fit your column size. sebab photo ni saya upload guna photobucket!)
  • this contest ends on 31st December 2009.
  • Senang je kan... So apa lagi...Jom la join contest ni... ;)

    Teater Natrah Best

    Semalam saya tengok teater..first time tu..hehehe best sangat..aim saya lepas ni nak tengok teater lagi..huahuahua tapi nak seat yang mahal sket..hehehe tapi ok je semalam cume saya yang rabun tak berapa nampak...memang mantap lah pelakon teater Natrah...saya sangat kagum ok...syabas la.."i adore u all" .. :D

    Anyway my housemate cik syasya telah pun selamat berangkat ke singapura.. take care dear...don't miss me ok.. sunyi la saya minggu ini..takpe da biasa dah...hahahahaha

    oh tinggal beberapa hari je lagi nak habisnya tahun 2009...2010..wow cepatnya masa berlalu..tahun depan azam saya bila ditanya pasal umur saya akan cakap terus 26 tahun ...hokhok da tua da ;)
    Ini disebabkan pada tahun ini saya asyik jawab saya berumur 24 tahun disebabkan bulan nov tak sampai lagi...namun telah menjadi habit bulan 12 pun nak ngaku 24 tahun...ishk ishk..malu2... but forget it...age is a juz a number ok...(someone told me..)

    Tibe tibe disebabkan saya menonton teater natrah ...saya da jatuh suka kat Mansor Adabi...hohoho i adore u more ok..pengaruh cerita natrah...hehehe (^_^)v
    suke tgok die pakai spek..hohohoho dari mata turun ke hati ni...aish aish ayu behave urself...

    ok ok tadi saya bermimpi..da sedar da balik ni...hahahaha ok la takmo update banyak2 nanti korang malas nak bace..;)

    Thursday, December 10, 2009

    Anjakan Paradigma

    Mulai arini, saya nak buat satu anjakan

    paradigma..cehwah anjakan inda...kalau

    kamu semua perasan diatas perubahan

    ni...kamu sememngnye seorang yang

    teliti...ahaks...

    ok lagipun lama dah saya tak update blog

    ni..kesian kat applecute ni...hehe lame

    da owner die tak kemaskan die...

    anyway di entry ni saya nak promote satu

    contest ni..kawan saya yang bernama ezzan

    yang anjurkan..so siapa2 yang berminat

    untuk join silakan lah ye... hehhe
    sila klik ini.....Ezzan



    ok la setakat ni saje yang dapat saya

    updatekan... Yeay esok saya cuti...(*_*)v
     

    Blog Template by BloggerCandy.com