xmlns:fb='http://ogp.me/ns/fb#' Apple Cute: Teater Lat Kampung Boy Sebuah Muzikal Best ^_^

Followers

Friday, April 1, 2011

Teater Lat Kampung Boy Sebuah Muzikal Best ^_^

Salam all ^_^

Hari ini nak update cerita pasal teater Lat Kampung Boy Sebuah Muzikal .. Actually hari isnin 28/4/2011... Kak Ana buat annoucement... "kak Ana ada 4 tiket teater Lat kg Boy ni...sape nak?"...masa tu semua dengan serentak..nak nak nak...hohohoho so undian telah dijalankan.. so Adil bukan..hehehe ada 4 je kertas tulis "go" yang lain tulis "not going"... huhuhu masa tu da pandang2 Lina da..Semoga kami yang dapat...hakhak...

Rezeki Kami dapat p jugak tgok teater bersama...dengan Kak Fairoze & Husband , kawan Husband kak fai and also faizie.. aik...apesal mcm ramai je plak ...hehehe abaikan aje ^_^

Teater Lat Kampung Boy Sebuah Muzikal ni berkisarkan tentang sejarah hidup Datuk Lat (Muhammad Nor Khalid...BUKAN mamat khalid citer hantu kak limah tu tau..hehehe)...Sangat suka masa scene Kanak2..suka tengok budak2 ni berlakon sambil menyanyi...Kagum wey...Slot masa Lat Kanak2 yang diingati adalah DWYL & LWYD...tau tak ape itu?? Do What You Love & Love What You Do ...^_^

Jom Lah Layan gambar2..(^_~)v


~The Ticket ~


inilah Lina ^_^


di Sponsor oleh ^_^



yang bertuah dari srs & cme ^^


actually ini kali ke -2 aku tengok teater cume dulu duduk atas sekali , sekarang duduk bawah sekali ^_^..Ini entry dulu masa aku tengok teater Natrah Klik Sini ;)


Nota kaki: pic2 bersama pelakon2 Lat sila tgok kat FB je lah..malas nak upload ...hehehe ^_^


4 comments:

xara said...

mohd nor khalid dengan mamat khalid tu adik-beradik la

Apple Cute said...

Ahah memang adik beradik ..tulis sebab Ada orang confuse Datok LaT tu mamat Khalid...hehehe

aDieyZa said...

zana mmg teringin nak tengok teater tp husband x minat la pulak.. huhuhu

Apple Cute said...

ajak je zana...beli je tiket 2 then suami mesti terpaksa p..percayalah once da tgok teater mesti nak tengok lagi...percayalah..hehehe sangat best.. ^_^

 

Blog Template by BloggerCandy.com