xmlns:fb='http://ogp.me/ns/fb#' Apple Cute: Anjakan Paradigma

Followers

Thursday, December 10, 2009

Anjakan Paradigma

Mulai arini, saya nak buat satu anjakan

paradigma..cehwah anjakan inda...kalau

kamu semua perasan diatas perubahan

ni...kamu sememngnye seorang yang

teliti...ahaks...

ok lagipun lama dah saya tak update blog

ni..kesian kat applecute ni...hehe lame

da owner die tak kemaskan die...

anyway di entry ni saya nak promote satu

contest ni..kawan saya yang bernama ezzan

yang anjurkan..so siapa2 yang berminat

untuk join silakan lah ye... hehhe
sila klik ini.....Ezzan



ok la setakat ni saje yang dapat saya

updatekan... Yeay esok saya cuti...(*_*)v

4 comments:

Ezzan Yusop said...

ayu syg....thnx for promoting the contest! ko pn kene join k sbg balasan x ikut kami ke perak. heheheh!

Apple Cute said...

you're welcome ezzan sayang...hehehe takot je nak masuk...kang susah susah je ko kene bg hadiah kat aku plak...hahahahah ;)

Ezzan Yusop said...

ala..senang apa nk bg hadiah kt ko...post je sudah. xpun aku terjah je la ofis ko. hehehe!

Apple Cute said...

alamak...belum hantar ape2 gambar lagi da mcm tau2 je i pemenang...hehehe tgok la nanti if ade gamabr whote n black yang menarik aku masuk la..tanda sokongan ni ^_^

 

Blog Template by BloggerCandy.com