xmlns:fb='http://ogp.me/ns/fb#' Apple Cute: Teater Natrah Best

Followers

Sunday, December 13, 2009

Teater Natrah Best

Semalam saya tengok teater..first time tu..hehehe best sangat..aim saya lepas ni nak tengok teater lagi..huahuahua tapi nak seat yang mahal sket..hehehe tapi ok je semalam cume saya yang rabun tak berapa nampak...memang mantap lah pelakon teater Natrah...saya sangat kagum ok...syabas la.."i adore u all" .. :D

Anyway my housemate cik syasya telah pun selamat berangkat ke singapura.. take care dear...don't miss me ok.. sunyi la saya minggu ini..takpe da biasa dah...hahahahaha

oh tinggal beberapa hari je lagi nak habisnya tahun 2009...2010..wow cepatnya masa berlalu..tahun depan azam saya bila ditanya pasal umur saya akan cakap terus 26 tahun ...hokhok da tua da ;)
Ini disebabkan pada tahun ini saya asyik jawab saya berumur 24 tahun disebabkan bulan nov tak sampai lagi...namun telah menjadi habit bulan 12 pun nak ngaku 24 tahun...ishk ishk..malu2... but forget it...age is a juz a number ok...(someone told me..)

Tibe tibe disebabkan saya menonton teater natrah ...saya da jatuh suka kat Mansor Adabi...hohoho i adore u more ok..pengaruh cerita natrah...hehehe (^_^)v
suke tgok die pakai spek..hohohoho dari mata turun ke hati ni...aish aish ayu behave urself...

ok ok tadi saya bermimpi..da sedar da balik ni...hahahaha ok la takmo update banyak2 nanti korang malas nak bace..;)

7 comments:

eein haedzerin said...

yeah.. best performance ever.

oOo.. ske mansor adabi ke? ske remy ishak? hehe.

SundaeCone said...

erk..x ajak punnnn

Apple Cute said...

eein--> thanks a lot..sebab ade tix lebih...if tak takde la aku tgok teater semalam..

sundaecone --> last minute punye planning la...pasni aku ajak ko ok...hehehe ;)

Arysha Ismael said...

ayu..aku xpernah tengok teater agi..ajak la aku next time~~

Apple Cute said...

Arysha --> oraits...no hal..ko belanja ok? hahaha :D

e!sYa said...

yuyu, cian ko tinggal sorg2..huu..jgn rindu aku ek!! heee...tp aku dah start rindu kt ko...huuu...miss u!!

Apple Cute said...

eisya--> tau da ko mesti rindu kat aku...wakakaka..anyway training betul2...jgan menuang je kejenye ...hahaha (*_*)v

 

Blog Template by BloggerCandy.com