xmlns:fb='http://ogp.me/ns/fb#' Apple Cute: BLACK & WHITE PHOTO Contest

Followers

Sunday, December 13, 2009

BLACK & WHITE PHOTO Contest

Hehehe seperti yang di war warkan dalam entry yang lepas...saya sebagai salah seoRang supporter pada "BLACK & WHITE PHOTO Contest" .. pikir pikir gak ni nak letak gambar ape...hahaha bila pilih gambar gambar berkaitan saya memilih gambar yang sungguh unik ini...



unik x? siapakah artis di dalam magazine itu? hehehe...anyway korang yang tak masuk contest ni lagi mai la masuk.. biar Cik Ezzan kita menjadi bertambah pening ok...(*_*)v

Macam mana nak masuk ???? meh saya copy n paste syarat2nya


  • create an entry (bukan Sticky Entry) with the title BLACK & WHITE PHOTO Contest. tidak perlu elaborate panjang lebar because i myself kalau nak masuk contest tak suka buat entry yang bercerita. sebenarnya kalau takat hanya gambar sahaja pun dah mencukupi hehehe ;p tapi kalau nak juga elaborate, i don't mind :)
  • upload ONE BLACK & WHITE PHOTO OF YOURSELF. ye gambar DIRI ANDA SENDIRI yang hitam putih yuk and leave a comment on this post that will directly link back to your post.
  • copy the above logo and paste it on your entry and please...link it back to this entry ye kawan-kawan :D (oh ye, you might want to resize the logo to fit your column size. sebab photo ni saya upload guna photobucket!)
  • this contest ends on 31st December 2009.
  • Senang je kan... So apa lagi...Jom la join contest ni... ;)

    6 comments:

    dd dudu said...

    lyana jasmay indaaa~ hahahahaa :'D

    nak tiru laaa, tapi bergambar dengan fazura teruss, lepas tu submit ke contest

    ngeh ngeh ngeh

    ;p

    Apple Cute said...

    hehee dd/fazura mesti jeles nagn yuyu/LJ kan kan kan???

    hehehe bukan dd da anta pic ke utk contest tu...? tapi takpe leh anta lagi ...hehehe ;)

    Ezzan Yusop said...

    hahaha ko nk bg lj masuk ke ko yg msuk ni. hikhik! eh beb, ko dh tinggalkan komen x kt entry aku?

    Apple Cute said...

    haha LJ ngan aku kan kembar..so tak kisah la siapa2 pun...hehehe hot sey comment kat blog ko...beratus tue...aku nk tinggal jejak pun payah...baru dapat tinggalkan jejak tadi ...hehehe :D

    zieda said...

    wah.....giler la yu....LJ LJ LJ! Hidup LJ! muahahaha

    Apple Cute said...

    zieda--> thanks a lot...wahahaha hidup LJ & yuyu (*_*)v

     

    Blog Template by BloggerCandy.com