xmlns:fb='http://ogp.me/ns/fb#' Apple Cute: KAMI in Memory ;)

Followers

Thursday, December 24, 2009

KAMI in Memory ;)

Bila lihat tajuk entri saya yang lepas "BILA AKU SUDAH TIADA'.. kenangan lama mengusik jiwa...ceh wah...hehe..Takda la...cuma saya teringat saya pernah dedicated lagu ni untuk sahabat sahabat saya masa itu..Almaklum la before nak grade..masa itu sem terakhirku di uia dan lagipun saya mau ke India untuk training kat infosys.. so sebagai kenangan untuk tu saya bg masing2 satu keychain n siap tampal lagu itu "bila aku sudah tiada"..
Lagipun saya memang peminat Hujan masa itu ..hehe ;)

ok ok berbalik kepada cerita tadi..erm saya nak cerita apa sebenarnya ni..ok la the main point is...saya teringat sahabat sahabat saya..dulu saya gelar geng kiteorang "KAMI"..ceh nak tiru cite KAMI la tu..wahaha..namun sekarang tak lagi seperti dulu.(-_-').Semuannya dah ada komitment masing2 and dah ada kehidupan yang lain..Time change People change..

Anyway,to korang sume ma,yana,sya,lizet,wawa,bawang,ameng,yot,dauh, neng,surip,anjang,paktam..all the best...even macam macam dah berlaku antara kita sume..kita buang yang keroh amik yang jernih ok x? ala aku tulis ni pun depa x bace punyer...hehe

whatever pun life must go on.. no turning back k..nak upload gambar KAMI la ..haha nanti Bila Aku Sudah Tiada di bumi Malaysia ini leh la depa tengok..hehe

3 comments:

e!sYa said...

ayu..i like this post..very much!KAMI in memory..semuanya masih dlm kenangan..ko ade simpan lagi klip video yg dak laki wt time agm kte dlu? huhu..sadis je ble mengimbau kembali kenangan dulu2..tapi takpe..kadangkale kenangan itulah pengubat duka, ble "KITE" sudah tiada..

Antara Gadis (^_^) said...

bila aku sudah tiada
simpan semua laguku
jgn d tangis selalu
mungkin itu sementara...

semuanya tinggal kenangan..
huhuhu

Apple Cute said...

sya n ma : (*-*)v speechless ...hahaha

 

Blog Template by BloggerCandy.com