xmlns:fb='http://ogp.me/ns/fb#' Apple Cute: Bila Aku sudah tiada

Followers

Sunday, December 20, 2009

Bila Aku sudah tiada

hehe saya layan idola kecil 2..tapi minggu ni lain sket..sebab idola kecil ku dah terkeluar last week...sape lagi adik fienaz yang bersuara husky dan mempuntai perwatakan yang menraik...memang ada pakej la adik ni..ishk2 macam mane entah die boleh terkeluar..saya suka adik ni sebab die ni optimistik... bila si aliff tu tanye.." fienaz nervous x?mcm mane fienaz hilangkan persaan nervous tu"... i like her answer " istighfar banyak2"... then bila tersingkir dari idola kecil...die sentiasa cool..then redha dengan keputusan ... and dia sempat berpesan kat kawan2 die yang lain " setiap yang berlaku pasti ada hikmahNya"....wah sungguh kagum dengan fienaz..hopefully die dapat masuk kembali ke Final.....hohohoho

4 comments:

dd dudu said...

comelnyee yuyu.. ko cam kawan aku laa nama die Hasni, bukak laa blog die seni4me.blogspot.com.. die pun suke idola kecil.. tapi aku lupe pulak nama dak laki yang die minat tu :D

Apple Cute said...

Hahaha ape plak...sebenrnye tgh sedih sebab fienaz da kuar...tapi takpe dayana ade...eh eh didi lebih kurang je name kamu...hehe maybe Hasni minat azam kot.. sebab yang part lelaki i minat azam...hehe

dd dudu said...

dah tinguk :D
bes gak azzam nyanyi lagu azura

eh eh dayana tu cun ah

Apple Cute said...

ye dayana tu cun mcam kamu..hakhak fienaz plak macam i..kihkihkih :D

 

Blog Template by BloggerCandy.com