xmlns:fb='http://ogp.me/ns/fb#' Apple Cute: Andaian vs Realiti

Followers

Saturday, April 10, 2010

Andaian vs Realiti

kenapa...sume asyik nak buat assumption b4 tanye atau menyelidik sesuatu perkara itu..aduyai...hahahaha terpulang la korang...asalkan aku tak menipu..teruskanlah ngan andaian korang hehehehe :D

mase aku tgh wat keje kat site...ade lah 2 orang pekerja baru..nak jadi ceritanye sorang tu tanye

A: cik Siti lame da ke keje ngan company s?
cik siti :
baru start bulan 8 aritu..b4 ni keje ngan company o setahun.
A: O senang ke keje, pandai ke buat?sebelum ni study mane?
cik siti :
erm...(tang ni mmang aku payah sket nak jawab..hohohoh)
A: O ke cik Siti lepas abis SPM, terus keje..bagus na pas SPM terus keje
Cik Siti :
hohooho rezeki masing2x..( dalam hati, alamak kenapakah die budget aku lepasan SPM..tulah sape suh tak jawab study katne tadi)

ikutkan pas SPM umur 18, + setahun keje umur 19...skang ni umur aku 20 la yer gelak guling2 =))

moral of the story, sebab2 mcm ni la aku suke perasan muda..and still anggap dirini budak2 lagi..aigooo...you are 26 years old this year la..(*_*)



8 comments:

Nur 'Eein' Haedzerin said...

ok cik siti, sila share tips mengekalkan keremajaan dalam entry seterusnya ye. hehe!

Apple Cute said...

haha...cik eein..takde maknenyer...huahuahua

~ ReD ~ said...

hah! seb bek sedar diri 26 tahun ..at last. huahauhuahua

Apple Cute said...

red : hehehe lwak la bace mimpi ko mengandung...da sampai seru suh ko kawen tu kut...ngeh3x...=)

nurul azida ahmad said...

wah, cik siti mude remaja. hikhik.

Apple Cute said...

cik zieda : hahaha tp ade je kate aku macam umur 28 tahun...huahuahua =))

headbart said...

Mane la orang tu tak ingat ko umur 20, dah la kecik chomel jekk, pastu suke gelak-gelak...
Memang klako ko ni!

Apple Cute said...

ana : hahahaha tang gelak2 memang x hilang lagi..huahuahua.. anyway aku tak snagka ko pun da jadi mak orang da.. =)

 

Blog Template by BloggerCandy.com