xmlns:fb='http://ogp.me/ns/fb#' Apple Cute: Bersikap Serius untuk Dipercayai ?

Followers

Wednesday, November 25, 2009

Bersikap Serius untuk Dipercayai ?

Susahnya nak dapat kepercayaan orang kan..i ni bukannye apa..i tak suke stress n buat orang keliling i pun ikut stress...thats y i suke gelak2..tapi pada pandangan orang lain i ni macam tak boleh diharap.. i perasan gak i tau benda tu tapi i tak reti nak explain sebab i ni memang menggelabah orangnye..huhu...i perlukan masa untuk memastikan benda yang i nak jawab tu betul ke tak..i tak kisah if kene marah sebab dah biasakan hehe (rekrut sebulan tu) tapi i akan sedih bile orang tu cakap2 belakang tentang i..sedih wo...

tapi takpe..sabar itu ajaib ;)


Lately, ramai orang orang di keliling i diselubingi virus sedih.. sabar yerk korang..Masing2 ada dugaan dalam hidup.InsyaAllah , mungkin hari esok lebih baik dari hari ini..ok...show girl power k ^_^

ada satu malam tu i jumpe member yang lame da tak jumpe... i masih ingat kata2 die..

"1 hari die fade up, so kita ade 364 hari lagi untuk mencuba..takkan la hari2 die rase fade up kan"

"kita tak boleh memikirkan yang indah2..so kita perlu bersedia untuk memikirkan -ve side yang bakal datang..tak kan la hari2 kita akan rasa selesa betul x"


" tak semestinya hari ini kita sedih,esok kita akan sedih gak...hidup ini ibarat roda"


Tibe2 i teringat quote kat dalam kelas masa tingkatan 2

"nothing is difficult if we take it easy"

K...dikesempatan ini i nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidil Adha semua ^_^

7 comments:

zieda said...

its motivate me, yuyu...thanx...

yah, lately rmi di klgn kite y bersedih-sedihan kn? hurm....xpela, betul kwn ko ckp...

ReD said...

huhu..betul3...roda sungguh kehidupan ini...saya putar halim!! haha... (roda impian jap ;p)

erm..salam aidiladha utk kak ayu jugak..lalala~~~

Ezzan Yusop said...

stress ek kwn...
come back here lah...hehehe!

e!sYa said...

my fren ayu..

just be urself kay..
die kena blaja utk menerima siapa ko..takkanla asyik ko je yg nak fhm die..and try to make the environment comfortable for both of you..jgn lari2 lagi k syg..

Antara Gadis (^_^) said...

u..life must go on!!!
be urself..jgn pikir psl org lain,
yg penting ko hepi..

hidup x selalunya indah tapi yg indah itu tetAP hidup dlm kenangan..

Anonymous said...

Terima kasih untuk ini post.Admiring indah waktu dan usaha yang Anda lakukan ke dalam blog Anda dan informasi rinci yang Anda tawarkan.

Anonymous said...

Hanya berpikir saya akan komentar dan mengatakan tema besar, apakah Anda kode itu untuk diri sendiri? Benar-benar terlihat lebih sempurna!.

 

Blog Template by BloggerCandy.com