xmlns:fb='http://ogp.me/ns/fb#' Apple Cute: Entri Pertama 2010

Followers

Wednesday, January 6, 2010

Entri Pertama 2010

entri pertama untuk tahun 2010..yeay..
OK untuk entri pertama ni saya nak mencoretkan
sepanjang apa yang terjadi pada tahun 2009..of course la secara rawak je mane yang teringat ;)

Januari-jun --> alamak saya short term memory ler..hehe kene take time tuk ingat...sorry(^_^)

Julai- bulan terakhir saya di OAS..Hoho sedih sedih :'(
Ogos- Bermula kerjaya baru ditempat yang baru..dan rumah sewa pun baru
September- bulan paling tak best sebab saya keciwa...che wah...hahaha
Oktober- data x masuk ke dalam otak lagi..aish...
November- genap lah umur si yuyu 25 tahun (*_*)v
Disember- genap lah umur si cibi setahun ;)

pastu tahun ni pun rasenya ramai yang mengadakan majlis..da jadi perkara kebiasaan bila umur kita makin meningkat..hehe

yang attend

wedding nina-SKUDAI
wedding che mint-KL
wedding wah- KEMAMAN
wedding Ida- KUANTAN
wedding Fazira - Kelantan
wedding anita hanim-KUALA SELANGOR
wedding fatimah - MELAKA
wedding ika (my cousin) - MELAKA
wedding khairul (my cousin) - MELAKA
wedding hanis - SKUDAI
wedding shiham - MELAKA
wedding ungku - KAJANG(dis week tapi saje je nak letak)

yang tak attend

wedding azwan/nani
wedding archiq
wedding suzila
wedding zila/shidi
wedding awe
wedding piji
wedding nurul
*wedding Megat

setakat ni je la data yang ade di dalam otak saya.,.so list ni akan di update apabila data yang lain dah di store kan ke dalam otak ;)

mintak maaf pade wedding2 yang saya tak dapat attend tu ye...(-_-')

p/s (*) adalah data yang diupdate... thanks Ezzan for the comment..Almaklumlah kakak sudah tua...hakhak :P

3 comments:

Ezzan Yusop said...

weh...ko tlupe satu dol!
wedding megat ko x attend.

Sayid Hameed said...

haha..xpe2 nti wedding awe yg ni ko dtg tau..(",)v..

Apple Cute said...

ezzan : aku da update sila bace lagi sekali
awe :ok no hal awe..;)

 

Blog Template by BloggerCandy.com