xmlns:fb='http://ogp.me/ns/fb#' Apple Cute: Wajah Baru

Followers

Wednesday, August 26, 2009

Wajah Baru

Salam All
Perasan tak ade perubahan pada layout blog ini?
gambar apple yang cute da takde...hehe tapi yang ni better lg dari dulu kan kan..
hehe di sini i nak ucapkan ribuan terima kasih kepada Ms. Ezzan yang baik hati,lemah lembut, sopan santun, bijak, hehe puji melebih plak i ni...hahahaha ;)

Siapa 2 yang tak pandai macam i nak mencantikkan blog sendiri, leh la book dia..harga dan charge boleh nego..hehehe
i promote u ni ezzan..Eh korunk, anjurkan la iftar.. t kita leh buka puasa sama2..hehehe rindu la kat u all sume..

semalam i mimpi kawan i yang merajuk tu dah nak kawan balik dengan kami semua...hehe tapi sekadar mimpi je ...hahaha
buat salingan sebentar...takpe la mimpi pun mimpi la...hahaha ;)

8 comments:

sakuramankai said...

heehe...so nice wajah baru...

Ezzan Yusop said...

timer kaseh yg tidak terhingga sbb promote aku. time kaseh mak ayah sbb beri didikan pada saya...cewah! macam menang anugerah je i noks. muahahah!

ktorg mmg ada plan nk berbuka bersama cume xtau bile. ko nk dtg sni gtau la ek. leh kami ajak awa skali. :D

Apple Cute said...

sakuramankai--> Tq yerk..:)

Ezzan--> mesti ko tgh senym sampai ke telinga...hehehe..pasal iftar tu you lead i follow la ..hehe ;)

Anonymous said...

cantek la wajah baru u nye blog..i suke tp apple da tade..hehe

aizasofea:P

Apple Cute said...

aizasofea --> hehe i tau la apple tu cute...muahaha.. cantik kan wajah baru blog i...hehe cantik but still cute..hohoho ;)

Huddy said...

ayuuuu.. nape link blog aku tadeee? huhuhu.. btw ko ke yg tinggalkan komen kat chatbox? yuyu? kalau ye, terima kaseh bangat ;)

Anonymous said...

i puji u nye blog cantekk..lebey2 lak u ek...hopefully ur dream last nite become true hahaha..

aizasofea:P

Apple Cute said...

huddy --> ye la yuyu tu aku la...hehe aku tgh berwajah baru...link sume kene add kembali...sabar ek nanti aku add balik ...hehe

aizasofea--> hope so :p

 

Blog Template by BloggerCandy.com