xmlns:fb='http://ogp.me/ns/fb#' Apple Cute: Satu Langkah Satu Azam

Followers

Thursday, August 20, 2009

Satu Langkah Satu Azam

Esok genap 3 minggu i kat ofis baru ni..so far so good...cume i rase rendah diri lg la.. korang perasan tak i gune "i" sekarang? hahaha bukannye ape malas nak tulis "aku" ke "saya" ke "uu" ke kan lebih dr satu perkataan itu...sebab malas nak taip banyak- banyak...ok..
Sekarang ni i da boleh cope dengan environment CME ni..hahaha..Alhamdullilah hari ini lebih baik dari semalam ^_6

Actually ari Isnin yang lepas, "mem" panggilan kpd GM kami..adakan majlis menyambut bulan Ramadhan..kat restoran ikan bakar belakang istana negara tu...best wo.. sedap makan free...hehehe i ingat i nak drive jer...tp di sebabkan selalu jem n i pun tak bese ngan jalan di situ i follow org ofis i je la... mira n itumpang leesa. abg mi n taufik naik nagn abg zairil.yang lain2 p sendiri2..hahahaha then mase balik baru tumpang abg zairil sebab leesa terus balik subang..

tu cerita pasai makan2 la kan..today 1st time i p meeting untuk project i kat TNB jalan Bangsar. meeting kui 9.30- 12
Hoho semalam sangat takut sebab i x bese p sana kan... lagipun cuak la sebab ilmu tak cukup lg.ade kene mengena ke..?
tp i kate " apa nak jadi jadilah" .. hehe kui 9.15 i da terpacak da kat sana..then kak fairoze call suh i call my boss sebab agm yg patut attend meeting, x jd p.. hahaha thats mean me with my boss je la..

i diam je mase meeting berjalan....ye la sume org2 hebat tgh berdiskusi..i hanye la engineer yang tiada experience lg.. setakat nak harap theory aje...hahaha takpe2 dalam hati ni berazam(berazam inda) mau belajar nagn orang2 ini...
tp i gerun plak bile habis meeting my boss ckap macam ni "u da tgok diorang macam mane kan..very aggresif.. so u kene prepare lepas ni..u da tak boleh nak depend kat i da.tomorrow kita discuss k." huhu takut sey...takpe i nak jadikan ini sebagai satu cabaran..

uu u can do it!! ^_^

9 comments:

marspisc@kcik said...

really impressive..u hv to sell urself n not just keep quiet..haha. ppl doesnt care whether u r right or wrong..n your Q will make them feel like u r giving them attention..

:: Si Ummu :: said...

eleh!xnk taip aku, saya or uu konon...pdhal sbb dh keje company besar...dats y la dh gune i skang...hahahaha

zieda said...

gudluck u! aku tau ko boleh walau malu2 kucing..hahaha

u doakan i pun cmtu ek? hahaa

i indaa...geli aku..hahaha

Apple Cute said...

marspisc--> yes u are right..hopefully i can change my "silence" attitude...hohohoho

ummu--> eele poyo la u ummu...;p aku saje je la sengal

zieda-->thanks zizi...muahaha u pun geli mcm ummu ke...u nik support la i sket..hehehe ;)

dd dudu said...

bos u kata---> "u da tak boleh nak depend kat i da"


takutnyee noks..klu i musti pengsan, bangun balik, pastu pengsan balik

xpee, u boleee!!! i sokong u!

e!sYa said...

"i hanye la engineer yang tiada experience lg.." kentut indaa..

^aizasofeacun^

e!sYa said...

su, bukan tak jual, tp tak laku..kihkih!!

Kojack de Alloohaa said...

wooo..c'mon..jgn la diam aje..

u CAn do it..!! gud luck

Apple Cute said...

dd --> tq sebab u sokong i...i sayang u lebih la..hahaha

aiza sofea --> nak kentut jauh2 sket yerk

eisha --> bile mase plak i jual ni syasya..pastu ape kene laku ke tak laku ...wahaha ;P

kojack --> Thanks a lot..;)

 

Blog Template by BloggerCandy.com