xmlns:fb='http://ogp.me/ns/fb#' Apple Cute: Kami sudah Dewasa ;)

Followers

Tuesday, August 25, 2009

Kami sudah Dewasa ;)

Pernah tak rasa tidor itu penting..
sejak i di tempat baru ni...i rase tidor itu sangat penting
apa kes i cite pasal tido pulak ni..hehehe
saje je nak cite..sebab i perasan rutin mingguan i , asyik tidor aje..
Last weekend i balik melaka,,,mak i pun bising sebab asyik tidor..nak buat mcm mane
tengah2 layan cite kat TV, I terlelap..senang sangat...hahahaha

2 hari yang lepas, ada la member i bitau pasal satu perkara yang menyedihkan..sedih ke?
Ye la .. dulu kami ibarat isi dan kuku.. tapi skang ibarat mata dan telinga <(")>...di sebabkan satu peristiwa yang tiada kaitan pun dengan kami.
tapi yang pelik nya kami still sayangkan persahabatan itu..even kawan yang tu buat bodoh je bila kami tegur..
sekali sekala boleh la..tapi ni dah berpuluh-puluh kali...takkan kami tak bengang kut..huhuhu..senang je dia lupakan kisah dulu2..Last week adalah hari bahagia dia..tu pun die tak bitau kat kami..patut la kami da tak mejadi org yang berkepentingan bg dia...hehe tapi takpe...kami mendoakan satu hari nanti pintu hati die terbuka untuk berkawan kembali ngan kami sume...mcam zaman2 muda2 kami dulu..and hopefully dia bahagia..(to org tu: kami tgok pic ko...memang bahagia sungguh ;) hehe, semoga berbahagia yerk)

ishk ape yang i da merepek ni...entahlah tapi i nak sangat kami sume kembali pada zaman2 dulu..sebab kami adalah kami..
cuma memang skarang kami agak regang disebabkan banyak perkara yang berlaku...Time change people change...hohoho ;p

da setahun da yer kita sume berbuka puasa bersama2..tahun ini mahukah lagi??..(probability 20% jer i rase).. i ingat lagi mase tue adalah birthday kawan kami yang merajuk tue..hehehe ;)

k la sekian sahaja untuk entri ini.......

10 comments:

Kojack de Alloohaa said...

ish3..cmna bleh jd cmtu..kan da x best jdnya, dlu hepi sma2 tp skrg ni hepi sndiri2..hmmmmm

Anonymous said...

rindunya time dulu2..huhuhu

Apple Cute said...

kojack--> hehe tu la kan da cakap time change, people change...huhu..

anonymous --> Rindukan kan kan...haha weh lain kali sila tinggalkan jejak..eg: aiza sofea ke..sonang nak tau..hehe

Anonymous said...

aik..aizasofea 2 sape?cam glamor je die 2?hahaha

e!sYa said...

tula resam hidup yu, tak semuanya indah..yang tinggal hanya kenangan..

utk die yg berkelakuan begitu, ingatlah, "tidak siapa yang tahu masa hadapan. jadi, janganlah kita berlagak sombong, seolah2 tidak mengenali siapa kawan2, jiran tetangga kita dan tidak mempedulikan perasaan org2 disekeliling, sesungguhnya mereka juga manusia biasa yang punya perasaan"..

satu lagi pesanan utk dia yg berkelakuan begitu, ingat "kita hidup dlm dunia nie bukan sorang2, mungkin sekarang ko tak perlukan kami, tp masa akan datang, siapa tahu?"

Apple Cute said...

anonymous --> nak letak nana pun boleh ;).aiza sofea memang famous ...hahaha


Eisya--> Wah lepas sahur trus update blog yerk...muahaha..tue yang mcm ter emosi sket ye cik syasya..hehehe ;)

Anonymous said...

cik syasya ni emosi after sahur plak ye..betul 2 cik syasya ""kita hidup dlm dunia nie bukan sorang2" hehehe.

i ase aizasofea 2 famos la..thanks 2 sape yg puji aizasofea hahahah:P

Apple Cute said...

aizasofea --> famos inda...hehehe galak ;P

Anonymous said...

ko yg ckp aizasofea famos..
hahaha bkn ak...thanks la atas pujian ko YG IKHLAS 2.mmg famos pun die 2 wakakaka...!!

aizasofea:P

Apple Cute said...

aizasofea --> u memang perasan la :p

 

Blog Template by BloggerCandy.com