xmlns:fb='http://ogp.me/ns/fb#' Apple Cute: Kehidupan Tidak Akan Selalunya Indah

Followers

Friday, August 28, 2009

Kehidupan Tidak Akan Selalunya Indah

Lately suka plak mengupdatekan blog ni..hehe after raya maybe i da tak boleh update sangat da..almaklum lah proses migration nak start da..Boleh ke i handle nanti ek.. tak tau la...but yang penting i nak try my best

i nampak je ganas dari mata kasar tapi sebenarnya i sangat lemah..huhu kenape tak percaya..i pun x percaya ...hahahaha teringat masa kat oas dulu..berapa kali air mata ni tergugur..hehe kate lemah kan.

mase zaman study dulu,I ingat lagi ada seseorang yang pernah i kenal die benci traffic jem, orang yang menangis, dan dianiayai...hehe i suka part orang yang menangis... i rase die unik masa tu..tapi patut la die benci i...haha sebab i suka buat perkara yang die benci..hehehe whatever pun bagi i sometimes we have to cry to motivate ourself... sorry i tetap dengan pendirian i...
Maybe bg dia menangis tu orang yang lemah..tapi maybe jugak die jadi lemah tengok orang menangis :p

Juz teringat kisah dulu2.. tak gitu dd, ezzan n ummu ,i pernah tgok air mata u all....oops kantoi..hehe jangan marah :D...oops Linda pun sama...hehehe

But to all yang suka menangis...jangan ditahan lepaskan jer..nangis la sepuas hati InsyaAllah u will be better k...("khas untuk syasya..hehehe")


U all pernah terfikir tak..andai kata satu hari nanti u all hilang ingatan..Hope dijauhkan la tapi incase la perkara ni benar2 terjadi...orang dulu2 pakai diari / gambar nak pulihkan ingatan kembali kan..Tiba2 I rase blog pun boleh memulihkan ingatan.. tul tak? revolusi kehidupan la ni ...:)

updated --> Tadi yot, bawang, syasya n i p melawat Tuan Wari kat Pusrawi..Dia kene demam denggi + hypertension.. Sian dia..huhu sape2 yang kenal die p la melawat...kat level 7 wad no 3.. Semoga die cepat sembuh..Amin

18 comments:

dd dudu said...

air mate ayu pun selalu terkantoi ngn aku ;p

hihi

nah lirik lagu 'Air Mata' - Dewa

Menangislah bila harus menangis
Karena kita semua manusia
Manusia bisa terluka
Manusia pasti menangis
Dan manusia pun bisa mengambil hikmah~

Apple Cute said...

dd dudu --> tp tak sebanyak dd hehehe :P
wah nak cari la lagu ni...hehehe

ReD said...

betul3!! nangis tu x bererti kite lemah! yg pnting pas kite dh lepaskan perasaan, kite rs lega n HAPPY! (^_^)v

psstt.. seb bek ko sebut nm aku skali, kalau x... ;p (mst kes ko tringt aku ngis2 sbb nak balik tuu kan??;p)

pesanan penaja => elok nangis dr bunuh diri sbb tahan perasaan..huahuahua

Apple Cute said...

Red --> hehe saje je letak lambat sket...huhuhu.. Haida jangan terasa plak...sebab haida asyik menyongih aje...hahaha

Jangan la sampai bunuh diri :D

e!sYa said...

yuyu,nothing much to say, just..

"Thank you my fren!u'r so sweet!"
"nt aku citer klu aku dah sedia kay..(",)"

zieda said...

hahaha..sometimes we have to cry to motivate ourself..lalalala(ayt uu tuh)

nangis yok uu...hiks..

Apple Cute said...

eisya --> hehe kamu percaya tak pada kebetulan...hehehe ... k bila masa sesuai cerita la...hahahaha


zieda --> yok zizi..hehehe

Anonymous said...

bg ak nangis bole release ape yg tpendam d hati..kalu bole meraung lg bagus hahaha!!!pas 2 da bole smile balik..huhu

to all my fren..
if u can't talk to othrs ur prob just cry..kalu malu dpn2 sembunyi2 dlm selimut pun xpe...

menangis xsemestinya kite lemah..!!

aizasofea:P

Apple Cute said...

aizasofea --> o pecah rahsia bila ko di dalam selimut maknenyer ko tgh menangis la ek ...hehehe ;P

Anonymous said...

hahaha..nangis indaaa..

mana ade..ak nangis dpn2 jer.ko yg selalu semunyik dlm selimut,igt ak xdgr, same jer nga jiran sebelah katil ko cik S.. keh3..

aizasofea:P

Apple Cute said...

aiza sofea--> hahaha cover inda :p yang part cik s tu no komen sebab semalm 1st time die depan2 terkejut i tau semalam :)

Anonymous said...

ooo yeke..kire cik S da kantoi la ni dpn lor..nape ni cik S..?cite sket kt ak..

cayo2!!!hidup cik S..!!!HEHE

Apple Cute said...

anynomous --> sila bace cik s nyer komen ok...hahaha :p

e!sYa said...

anonymous ~ biarlah kantoi pn, aku tak kesah..dgn korg je pn..haha..klu boleh nk je aku meraung smlm, tp tak berdaya sbb tak buke pose lagi!!!huhuu..

apple cute ~ "kebetulan" susah nk terjadi yu =(........

e!sYa said...

beb, blog aku dh back to normal! hehe

Kojack de Alloohaa said...

aiirrr..maattaaaa...
da lama ak x nangis..last ak nangis pon ak x ingt da..hahahaha

HEPI MERDEKA..!!

Anonymous said...

ayu..nangis x bererti lemah.

Apple Cute said...

eisya --> tapi pasti ade nye kebetulan ;)

kojack --> happy merdeka..

anynomous --> yup, betul3x... :)

 

Blog Template by BloggerCandy.com