xmlns:fb='http://ogp.me/ns/fb#' Apple Cute: Entry ke 101

Followers

Tuesday, April 20, 2010

Entry ke 101

Yeay ini entryku yang ke 101...hehehhe tak sangka pulak banyak gak da ditulis sepanjang setahun lebih menjadi seorang blogger..ewah (*_*)
Hari sabtu yang lepas...menjalankan aktiviti yang tak memerlukan duit...bak kate dye " if kita ade duit kite main bowling,,if takde kita main ******"...wah menarik-menarik...aku pun on aje..;)
tapi hampir-hampir tidak jadi sebab ada orang tu nak layan "Fuh"...entah ape-ape...hahahaha :D Nasib baik boleh tengok online..so no hal...
we go for squash ...yeay \(-_-)/



Ooops cakap je lebih, actually this is the first time i pegang raket squash ok..selama ni aku hanya berminat dalam acara ping pong aje..tengok kat TV, Bila Datuk Nicol David main macam senang aje kan...hahaha amik ko rasakan...waduh2 rupe-rupenye payah nya nak kejar and yang paling penting masa nak serve bola, payah nya nak masuk ke part lawan..servis asyik batal aja..Bagi pendapat aku...sukan ni memerlukan kekuatan tangan ok..sampai lenguh tanganku, nak update blog pun x larat..alasan...ewah tapi serius la lenguh macam pas amik darah masa medical checkup..serius x tipu..Anyway thanks to dye sudi menjadi jurulatih (almaklumlah wakil uia tu..hehe)...Jom layan pic yang di "snap" oleh my coach..hehe

siapa ini?

oops macam kurus aje pompuan ini dalam pic ini(*_*)V

hehe mas hidayu rupenye..poyolah ;)

Yeay pin dd dudu saya da sampai...hehe mau tengok kah? tada....:D
didi, if aku pos kat ko, aku letak "dd" je ok :P

Balutan ke 2 (ada tulis pin dd dudu)

balutan 3 (aish haha ni kes menjaga keselamatan pin2 bunga ni la..hehe bgus tul penjual ini )



hari ini da rasmikan yang ini...cumil x? poyo la ayu (-_-")

If ada siapa siapa berminat boley klik disini ye PIN DD DUDU




nota kaki : mahu main ping-pong...hohohoho tp... :(



2 comments:

dd dudu said...

ahahhaa how dare u publish tulisan i~~

alaa tulis 'ayu' pun sampai jek :P hik2

waaaa dahh pakai dahh, tq tq aku suke aku suke haha

Apple Cute said...

huahuahua cantik ape tulisan kamu ;)
hehe ah ah 1st time tu sampai je..hehehe arini pun pakai jugak...huahuahua :D

 

Blog Template by BloggerCandy.com