xmlns:fb='http://ogp.me/ns/fb#' Apple Cute: Hari Pertama di Sekolah Rendah

Followers

Sunday, April 25, 2010

Hari Pertama di Sekolah Rendah

Lame dah tak buat tag tag ni..hehe Hari pertama di sekolah rendah yer.untuk bakal puan dd dudu , saya jawab tag kamu ;)

ok la saya ni bersekolah di sek ren kebangsaan Alor Gajah 1.. seingat saya masuk 1 Biru.kelas ke 2 kut (almaklumlah tak berape cerdik...hehehe) tapi saya serius tak ingat pasal hari pertama di sekolah rendah..yang saya ingat saya dan abang saya membonceng motor ke sekolah dengan ayah kami ;)... di sekolah ini saya pernah jadi mangsa buli..tapi serius tak ingat siapa yang buli saya...tapi budak lelaki la..hohoho kesian saya sebab kene pau...ishk2 tak patut..if tak silap saya color pensil luna kene amik oleh budak itu..(-_-")..tapi takpe namenye budak2...saya pun tak kisah da..sebab tu tak berapa ingat masa saya di sekolah ini..

masa darjah 3 saya pindah sekolah..dari sekolah bandar ke sekolah kampung jek..iaitu sek keb melekek...hehehehe boley la kan ;)saya di tempatkan di darjah 3 nilam..kelas yang pertama(ewah...mcm la ade kelas lain)...pastu naik van ngan abang and kawan2 sekampung...cuma masa darjah 5 and 6 i kayuh basikal ok ke sekolah..(*_*)...best ar ...tiba 2 rasa nak cycling..
tapi di sekolah inilah saya da tak kene buli ok..sebab sume kawan2 kat sini baik2 and sopan santun belaka...hehehe contohnya kawan2 saya di dalam gambar ini :D
syura akmi n me.... pic diambil after kenduri Shiham ;)


nota kaki : malasnya nak p keje esok..hohohoho



2 comments:

~ ReD ~ said...

alahai...aku xde idea nak merapu pasal tag dd ni. .adesss

Apple Cute said...

red...aku rase ko sorang je tak javwab tag dd lagi...hehehe merapu aje..da namenyer merapu...huahuahua :D

 

Blog Template by BloggerCandy.com