xmlns:fb='http://ogp.me/ns/fb#' Apple Cute: Emosi

Followers

Friday, April 16, 2010

Emosi

bosan la...we go the solution but the result still the same..no improvement..aduyai..(-_-")
poning kepala gue..Aduyai lekas la problem ni settel.

ok la malas nak cite pasal keje...hahaha korang layan x cite bile musang berjanggut? sangat kelakar and idea2 yang x terpikir pun..tak caya cube tengok dulu...hehe..

pastu sekarang ni aku layan citer asmaradana..agak bengang jugak la dengan amran..da kawen even isteri die da meninggal..boley lagi teringat kat azizah yang beranak dua n still isteripada fariz..hohoo sikit pun x tunjuk die ingat kat arwah isteri dia...pastu pelik mana anak dia? x tunjuk pun die jaga...sungguh x patut..
cool giler fariz still mau kawan n percaya pada x bf isteri dia..inilah yang kite mau..(*_*). Perlu ke bermusuh dengan x-gf/ x-bf? x baik putuskan silaturrahim. tp terpulang pada individu itu sendiri. ;)


kite kene bersifat terbuka sket dan selalu ingat rezeki,pertemuan,jodoh, ajal dan maut ditangan tuhan. jika seseorang itu pernah hadir dalam kehidupan kita,dan tiba2 die tinggalkan kite..sekurangnye kite kene ingat bahawa die pernah membahagiakan kita...even skarang kite sakit mcm mane pun, kehidupan mesti terus, InsyaAllah ada yang terbaik untuk kita.Eh eh ter "emo" plak pas tgok asmaradana tadi..ewah..

k k la setakat ini sahaja.Selamat Malam ;)

nota kaki : yeay da order pin2 bunga dr dd..hehe anyway dd this is my 1st shopping tru online...gambate \(*_*)/


3 comments:

dd dudu said...

mmmuuaaahxxxx
hahaha tiba-tiba ko kene cium

kui kui

thanx ayu!!!!

nurul azida ahmad said...

ya...aku sgt emo tgk itu cite.! best!

Apple Cute said...

dd dudu: eee lari2...o jgn dekati diriku..ewah .. ;)

nurul azida : beselah emo terlebey...if kite 2 ade bersama...mesti lgi terlebey2...hahaha :D

 

Blog Template by BloggerCandy.com