xmlns:fb='http://ogp.me/ns/fb#' Apple Cute: Reunion + Iftar OAS

Followers

Friday, September 4, 2009

Reunion + Iftar OAS

semalam oasian wat reunion... ingatkan i and awe je yang x-oas , tetapi rupe2nyer senior2 x-oas pun ade... Din, adik akim , abg Joe pun ade... Lengkap lah team ESS...cume x-boss tiada...Mr. L..

Actually i rasa sangat terharu... ingatkan nak berbuka sama sambil hantar novel ezzan yang terlupa di pulangkan...hehe tak sangka pulak wat reunion sekali...hehe thanks to Program Manager kite Ms Ezzan..

i sampai je da kene perli..jalan "tuk tak tuk tak" :D

k la ni je gambar yang i sempat snap ...hehe



me with Ummu yang sudah kurus sejak i xde :D
sebelah i En RR


din + Baiti(isteri din), Kirul, Haida, tgn Ummu
(Baiti tgh buat ape tu .. hehe)



dd, Awe and separa Linda :D


Megat, Aida n dd


ni la pilhan makanan i untuk berbuka



Haida, laptop Baiti , Dahi Kirul ,Luqman,
tgn adik akim, and Fahmi


PM kite..Ms Ezzan


Ini je lah pic yang i ade... nak tengok pic lain sila klik ke blog ini , ini dan ini :D


Thanks Korang... even kita semua Jauh di mata tapi dekat dihati ...
Jangan lupe jemput Kami lagi k ^_^



8 comments:

zieda said...

wahhh...seronok ea ko yu...bestla ..sedih xdpt jumpe ko..hukhuk..
eh, tak tuk tak tuk? pki heels ke? wakakaa..
cumil2..hahaa
tinggila sikit kan? wakaka

Ezzan Yusop said...

akhirnya...ada gak gambar aku! blog aku n blog dd xde pn gmbr aku. tecik ati i noks....

Apple Cute said...

zieda -->heels ke bendanyer...sandle biasa la...hahaha tu la wat la reunion nilaian plak nak...kat san fransisco pizza...hehehe ingat tak kite pernah berbuka di sana ngan epa ;P


ezzan --> hehe tapi hp i tak canggih...so blur2 gak la gmabar tu...sebab malam kan ...lupe buat night mode ...huhuhu

:: Si Ummu :: said...

waaa waaaa...besarnye tgn aku...hukhuk
alaaaa yu, ko perli aku indaa~~
kurus la sgt...ko lg kurus kot...kn??kn?? ;p

Apple Cute said...

ummu-->hehe xmo mengaku inda :p
"waaa waaaa...besarnye tgn aku...hukhuk" tukar
"waaa waaaa...putihnye tgn aku...hehe"

dd dudu said...

gelak gelak aku bace entry ko nii

kui kui u ni makin kelakar

meh pang ko sikett

panggg~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sakit x ;p

ReD said...

smpai ati ko... sparuh aje pic muka ku..owh.. menangis di sini... sob3..

zieda said...

hihihi...mish that moment....buke pose kt san fransisco pizza tu..yuk yuk..bile?hihi

 

Blog Template by BloggerCandy.com