xmlns:fb='http://ogp.me/ns/fb#' Apple Cute: 090909

Followers

Thursday, September 10, 2009

090909

I tak tau nak update ape...tapi mahu update jugak..hehehe...best sey 2 minggu ni i cuti ari isnin..thats mean i keje 4 hari je dalam seminggu...this week i training kat kl sentral...huhuhu best la jugak sebab takde la i duduk je kat opis and bace manual2 yang beribu-ribu page tu...Selamat untuk minggu ini ...hehehe

Training start kui 9 pagi...tapi kui 9 pagi...i baru terhegeh-hegeh cari parking.. pastu da la i bajet kat kl sentral...rupenyer kat tower opposite KL sentral...huhu at least i bersenam gak la pagi2 ni.. pastu da la nak masuk bangunan.. sume access card...zaman teknologi la katakan...hahahaha..i naik level 29... tapi tiada orang.. i tanye staff kat situ..kut2 die tahu..malangnye die pun tak tau.. i pun terpaksa la call boss i.. rupe2nyer kat level 31.. hahaha ape da..bg emel kate level 29 ..tukar venue la plak..

Tapi nasib baik i jumpe kakak sorang ni keje kar isolatra...training same dengan i..i pun naik n masuk class same ngan die...takde la malu wahaha akak tu tolong beritau sorry sir, we are lost...hehe i'm bla bla from bla bla...da la kami 2 orang je pompuan...hahaha n yang paling penting i la paling muda..ceh perasan sey...tapi memang betui pun... di sebabkan i paling muda... i la paling pendiam... ceh si ayu ni kata aritu mahu berubah tak berubah2 lagi rupenye..^_^

Tapi itu untuk session pagi aje...time demostration... i ok da... sebab application kan.. Actually NSN ni nak promote product dia.. Tues Sept 8: DFE1000 for partners ,Wed Sept 9: DF1/4 for partners ...So we all boleh test n configure from default value. I pun volunteer nak p configure tadi..hehe at least skarang i da nampak la sikit2....job scope i. ( baru tahu inda)..

1 comments:

e!sYa said...

ha, camtu la yg kita mahu..volunteer my fren!! keep up your good work..
peace^^

**baru tahu indaa..

 

Blog Template by BloggerCandy.com