xmlns:fb='http://ogp.me/ns/fb#' Apple Cute: Kamu Lagi :p

Followers

Wednesday, September 2, 2009

Kamu Lagi :p

Kadang kadang rasa nak mengalah
Kadang kadang rasa nak menang
Ishk ishk nak yang mana satu ni
Mengalah tak bererti kita kalah
Menang tak bererti kita menang

Kamu Kamu Kamu Kamu
Lagi Lagi kamu
Nasib Baik ada perkataan
sabar sabar sabar sabar
S..a..b..a..r


p/s:Haha tetiba i rasa nak menulis sesuatu..kira sajak ke tu :p

9 comments:

Antara Gadis (^_^) said...

Kamu Kamu Kamu Kamu
Lagi Lagi kamu...hahaha
kamu ni d mana???
oh kamu...kenapa kamu?keh3

e!sYa said...

sajak indaa..

kamu lagi? lagi-lagi kamu.. boleh tak kamu pergi jauh?

psst..tu sajak sambungan utk sajak ko! ahakss

Ezzan Yusop said...

kamu kamu kamu...
lagi lagi kamu...
jangan lupe sok bawak novelku...
jangan biar aku termangu...


woaaahhhh, terernye aku berpuisi. muahahah!

Apple Cute said...

Antara Gadis --> sajak anda tak senada la ..hehehe

Eisya --> ke sajak untuk ko?hahahaha

Ezzan --> alamak aku bawak la novel ko ;p

i bg u all 8/10 la tuk sajak2 u all sume :)

Antara Gadis (^_^) said...

okeh ak try cipta da new one..

" kamu kamu kamu,
kenapa aku merindui kamu,
kenapa yg dtg dlm hidupku adalah kamu,
oh kamu...kenapa kamu??
jawablah kamu..
jgn biar aku menunggu,
perlukah aku menunggu.."

hahaha..ok x beb?

Apple Cute said...

antara gadis --> ok la tue..hehe ;)

e!sYa said...

alamak, mantap ar sajak antara_gadis..camnie aku nak gi class sajak la..biar nt sajak aku lg mantap dari korang!! haha..

**utk aku ke? alamak kantoi! eheh..

e!sYa said...

alamak, mantap ar sajak antara_gadis..camnie aku nak gi class sajak la..biar nt sajak aku lg mantap dari korang!! haha..

**utk aku ke? alamak kantoi! eheh..

iza iziana hasan said...

sabo je la hati...
rasa nya mengalah lg mulia =)

 

Blog Template by BloggerCandy.com