xmlns:fb='http://ogp.me/ns/fb#' Apple Cute: Age is Just a Number

Followers

Thursday, January 28, 2010

Age is Just a Number

wah ini adalah entry ke dua saya pada tahun ini..saya nak citer pasal ape ek..so far so good..cume saya kene improve lebih banyak lagi di part kerjaya saya..hahaha ayat tak boleh bla..kemanakah hilangnya keyakinan saya..semakin hari semakin gelabah..macam mane nak buat ni...cool cool ayu...you can do it..lagipun da dapat partner yang leh share masalah...takde la menghadapa sorang2 lagi...hehehe perangai sebijik macam Anjang...teringat mase jadi board wataniah dulu dulu..hahahaha gambate v(-_-)v

my life plak minggu lepas saya rase da kehilangan sesuatu.tak tau la secara direct or indirectly..tapi saya redha and akan cuba adapt dengan situasi seperti berikut..Alhamdullilah saya dapat menyesuaikan dengan life sekarang..hehe..sebab saya dah luahkan apa yang perlu and patut saya cakap..ok fine lagipun lagi 4 tahun saya nak mencecah ke angka itu..huhuhu(-_-')

my family..hohoho worried about my mum..pada kawan-kawan yang tak tau lagi...mak saya patah kaki..hohoho so kene simen le kakinye... dis month setiap minggu saya pulang ke kampung halaman...so esok pun mau balik kampung...(*_*)v

p/s : lately, ramai orang disekeliling saya bergembira, to all of u, i'm happy for you from bottom of my heart...chewah...

ok saje je nak letak ikon di bawah :-

|-) tido
=) senyum
:( sedih
:(( nangis
=)) gelak guling-guling

kenapa tajuk entry mcm itu..hahaha lu pk la sendiri...:D

2 comments:

~ ReD ~ said...

mama ayu patah kaki kenapa..?:(

Apple Cute said...

Red : Sila tanye cik Haida hehehe ;)

 

Blog Template by BloggerCandy.com