xmlns:fb='http://ogp.me/ns/fb#' Apple Cute: 18 Hours To go....

Followers

Sunday, November 15, 2009

18 Hours To go....

hohoho tinggal 18 jam lagi je nak keje..zaman study yang ku rindui..zaman yang tiada nak pikir masalah2..ada masalah pun tak la berat2..thats y la ramai yang kata lebih best study dari bekerja..tu lah masa belajar plak kate lebih best bekerja.. hukhuk..
mesti en. stress datang kembali next week.. ye la 2 weeks da i tak masuk ofis.Kenapa la makin hari my level of confidence makin turun ek...arggghhhh tak sukenye rasa macam ni..sebab mungkin i da takde "moral up" kut..ok la whatever pun i nak gune kan sepenuhnya 18 jam yang i ada..(^_^)

10 comments:

Ezzan Yusop said...

why aren't you at the office? (curious)....

Apple Cute said...

hahaha biarlah rahsia ...saje je nak kasi ko lebih curious ;)

dd dudu said...

ayu jahat... ko katne ni, tgh stadi apa

ReD said...

erk! ayu ponteng keje???hihi

Apple Cute said...

dd, aku kat ofis la..study apenyer..hehehe juz teringat zaman study dulu la..actually arini 1st day and jumaat ni last day untuk aku di ofis pada bulan ini ;)

Ezzan Yusop said...

oiii cepatlah cakap....

e!sYa said...

yu, carila moral sorg kt sane..nk aku tolong carikan ke? hehehe

Apple Cute said...

red--> ponteng keje inda..hahaha

ezzan--> bila aku baca ayat aku balik kat blog ni...mesti meng"confuse"kan orang...by the way siapkan module calendar dulu..baru aku cakap.. deal? hehehe :)

syasya --> andainya ada moral up itu..ari2 aku ke ofis..ahaks;)

e!sYa said...

yuyu, sudah berjumpakah kamu dgn si en. moral?

moral ku kini hanye tinggal kenangan..huhuh

Anonymous said...

[url=http://rylka61.freehostyou.com/ach_processing_software.html]ach processing software[/url]
The ultimate measure of a man is not where he stands in moments of comfort and convenience, but where he stands at times of challenge and controversy.
wadon17k

 

Blog Template by BloggerCandy.com