xmlns:fb='http://ogp.me/ns/fb#' Apple Cute: Semalam, Hari ini, Esok dan Selamanya

Followers

Tuesday, June 2, 2009

Semalam, Hari ini, Esok dan Selamanya

kekasih saya adalah :
kamu ;p

saya sedang mendengar :
masih by lydias diery lagu tema syurga cinta ...hehe

mungkin saya patut :
menghentikan kerja gila saya sewaktu di rumah gombak..(:p)

saya baru sudah :
menjawab soalan di atas ..hahaha

beza rakan, kawan dan sahabat:
rakan--> orang yang pernah saya berkenalan(mungkin rakan pun tak ingat saya hehe)(80% sayang)
kawan--> rakan yang saya kenal dan die kenal saya(100% sayang)
sahabat--> kawan yang ingat saya dan saya ingat die (time susah dan senang)(200% sayang)



saya tidak faham :
kenapa terjadinya persengketaan..hukhuk

saya perlu mencari :
apa yang perlu saya cari

ayat terakhir di katakan kepada saya :
sila lah tinggalkan jejak( perantara dd ngan akim tru ym)

makna hidup :
hidup matiku di tangan Dia (Allah s.w.t)

cinta itu :
menyakitkan..huahuahua

saya paling suka :
ketenangan

saya akan cuba :
menjadi seorang yang realistik(perlu ke)

mengapa rakyat Malaysia suka menggunakan Lah di akhir ayat mereka :
entah lah (mungkin ini adalah satu trade mark UNTUK Malaysian kut)

telefon bimbit saya :
alamak malu la ...Nokia 6610 jer..(nak tunggu duit kutu ni baru leh updaTE..wahahaha tapi incase ade sape2 nak belnja silakan..hehe)

katil saya :
kat umah..kongsi ngan mawar adik saya ;p

soalan bagi saya yang tidak perlu ditanya :
same macam ezzan la mana yang datang dulu? ayam atau telur?

teknologi adalah :
teknologi ;p


bagaimana saya masak makanan yg saya pandai masak :
di ajar oleh emak ;)

semalam :
sedih sebab menjdi org yang tiada kepentingan bg seseorang:(

hari ini :
p keje ngan Haida , Linda n DD

malam ini saya akan :
balik gombak :)

esok pula saya akan :
balik nilai :)

saya betul-betul inginkan :
persahabatan Kami mcm dulu waktu di kampus ;)

badminton atau futsal :
ping-pong (rindu nak main kat OR ngan azma, ameng n yot)

karaoke :
dengar jiran sebelah je yang suke sangat berkaraoke ..hohoho

makanan jepun adalah :
susyi

bilik yang terang atau gelap :
mase membaca-terang mase tidur--> Gelap ^_^

ayat terakhir yang nak anda cakap pada seseorang :
bayar katner warta ke? ( kate kat zieda tru ym lagi..heheh zieda kene saman)

kereta :
si Cibi...hehe sayang cibi..tunggu yerk nanti uu pakaikan cibi topi...hukhuk xde bajet lagi la cibi..hukhuk

saya nak tag :
Zieda, kaychah, k-on, skylarkz,Ana, Aina Ismail and siap je yang tiada kerja untuk di buat ;p

1 comments:

Arysha Ismael said...

tag kat blog ko je..xbitau pun..cehhhhhhhh

 

Blog Template by BloggerCandy.com