xmlns:fb='http://ogp.me/ns/fb#' Apple Cute: Gosip Panas Artis Malaysia ;p

Followers

Friday, May 29, 2009

Gosip Panas Artis Malaysia ;p

Haha..saje je nak buat entry nama ini.belajar dari Ezzan...huahuahua..Ezzan pulak belajar dari Hanis Zalikha..(If nak tahu cube tgok di blog list kat tepi tu jer ;p)

If nak tambah traffic blog kita..kena buat tajuk yang gempak sikit So Orang Akan datang melayari blog kita..(Ni nak buat experiment la ni ....hehehe)

Actually tomorrow at 5.00 am Hajar , Huda, Syumi and me akan ke Alor Star...Untuk ape yer..??
nanti sudah pulang saya cerita yerk..bagi suspens sikit..huahuahua

p/s oops ape kene mengena tajuk entri ni plak...haha ni la gosip dari artis(oops bak kate nabil lu pk la sendiri)

1 comments:

ReD said...

aku x men la publisiti murahan...hoho

 

Blog Template by BloggerCandy.com