xmlns:fb='http://ogp.me/ns/fb#' Apple Cute: Misi Menyelamatkan Anak Ikan Yu Yang Comel

Followers

Wednesday, June 3, 2009

Misi Menyelamatkan Anak Ikan Yu Yang Comel

Hari ini ade kisah menarik..hehehe....saya terperangkap dalam bilik air...cuba buka tapi tak boleh.malam semalam syasya yang jadi mangsa...hari ini saya pulak...hukhuk mase tu saya cool jer...malas nk kejutkan sahabat2 ku yang lain...tibe2 syasya datang tolong diikuti mama..hehe terima kasih sahabat-sahabat ku..kiteorang cuba buka pintu tapi tak berjaya..saya tengok tombol tu macam sudah tercabut...kesian saya tengok pintu itu..tentu dia sakit sebab ditarik oleh 3 manusia ini..hukhuk sori yerk..

Saya rasa tentu saya pergi kerja lambat pagi ini...huhu..tiba-tiba saya macam tidak mendengar seberang pergerakan di luar..saya pun bertanya kepada mereka.." weh korang, nape aku tak dengar korang buat apa2 pun..huhu "

Mereka kata mereka meminta bantuan dari jiran sebelah sambil gelak-gelak..Tiba-Tiba saya dengar ada orang datang...hahaha akhirnya saya diselamatkan oleh wonder Y** (peminat setia wonderpet)..dengan menggunakan sebatang jarum sahaja..haha tak sampai seminit pun..akhirnya saya terkeluar dari bilik air itu....hehe anyway tq yerk wonder Y...disebabkan wonder Y da datang selamat..ade request tulis dalam blog(sambil sambil tue boleh promote blog photographer kamu..betul tak wonder y?? )....haha

Lirik Lagu wonderpet versi Bahasa Melayu

Telefon, telefon berbunyi…
Telefon, kami datang.
Telefon, telefon berbunyi…

ada haiwan dalam bahaya!!
ada haiwan dalam bahaya!!
ada haiwan dalam bahaya, di sana…

apa yang penting ?
kerja sama..
apa yang penting ?
kerja sama..

Wonder Y Wonder Y..
kami datang..
membantu anak ikan yu yang kesusahan..
kami tak besar..
dan kami tak kuat..
bila bekerjasama semua jadi mudah..


Anyway saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih banyak-banyak kepada syasya, mama , wonder y and kawan wonder y ..Jasa kalian akan ku kenang ya..^_^






12 comments:

ReD said...

kahkahkah..!!
aku dh leh bayangkan cmne la keadaan ko yg tperangkap dlm toilet tu...lalala~~~

Apple Cute said...

hahaha..hei cik Linda...saya cuci muka n gosok gigi je tau..hoho..:P

marspisc@kcik said...

sapa watak utama ni..citer ni kena edit sbb xcukup org..haha

zieda said...

hahaha..sape kwn wonder Y tu?
lalala...nak ikan yu yang comel?
hahahah...xle blah...hikhik

Apple Cute said...

marspisc@kcik --> haha watak utama adalah ikan yu ...yang lain watak tambahan je OK...hehe

zieda--> hehe jeles la tue..meh saya nyanyikan untuk kamu... hei hei hei hei..aku x percaya cinta...lalalala ;p

KuroHoshi said...

omg. ape ke bangang sgt. tsskk.. *gets bricked* huahuahuahuahauua. pdn muke. lalalalalla~

Apple Cute said...

Jijah!!!..hahaha,,nak wat cam mane..banda nak jadi...hehehe..nanti ko kene aku gelak kan ko balik :p

nana abd rahman said...

thanx eh sbb follow my blog.
org link kt page kamu eh..
ngeeee

notalutut-slmt berkenalan

+__+

Apple Cute said...

oraits..selamat berkenalan :)

Rose Closet....Heavenly Fashion said...

ikan yu indaa~~

bukan ikan bilis ke yuyu jasmay ;p

-dd dudu-

Shahida said...

misi menyelamatkan anak ikan yu yang comel?uwek!!!

Apple Cute said...

haha syasya!!!cumel ape...jgn la jeles yerk...hohoho terima la hakikat yang sebenar ;)

 

Blog Template by BloggerCandy.com