xmlns:fb='http://ogp.me/ns/fb#' Apple Cute: Zati dan Si Mawas

Followers

Monday, May 25, 2009

Zati dan Si Mawas

Lagu Tema Slot Lagenda: Zati dan Si Mawas

kasih antara kita

terciptanya kita
terciptanya rasa
tercipta cinta
tercipta rindu
tercipta episod penuh berwarna
antara kau dan aku

Terasa segalanya
sempurna tak percela
lihat dari hati bukannya diri
bagai puteri menanti putera
kasih antara kita

walau di pukul kuat ombak cinta
melayar jauh seketika
kembali kerna percayakan kita
terasa bagai dongeng kisah asmara
berputik kita kerana rasa
kasih yang tercipta
antara kita


terciptanya kita
terciptanya rasa
tercipta cinta
tercipta rindu
terasa semuanya sementara
sumpahan antara kita


p/s ni setakat yang di dengari ler...sebarang perubahan akan dimaklumkan pada masa akan datang :p

9 comments:

Anonymous said...

pe tajuk nya????errr

Anonymous said...

letak la tajuk//..baru boleh search

Apple Cute said...

anonymous--> x tau la tajuk die..saya dengar je then taip liriknyer..huhu rasenyer macam suara si joey(zarina Af) tu kut ;)

anyss said...

Tengah cari gak lagu ni nak download. Lirik di tulis Cat Farish (Bagio), nyanyian Zarina AF dengan Adeep dari kumpulan Fabulous Cats.
Kat mana nak download ye? hu hu hu...rakat sendiri kat tv tak best bunyi dia

Apple Cute said...

anyss-->
tu la nak gak download tapi takde and tak tau nak cari kat mane.....hehe

Anonymous said...

tjuk dy kasih antara kita..
bleh download kt cni~
http://www.4shared.com/file/110343650/176f47ba/Zarina_-_Kasih_Antara_Kita__OST_Zati__Mawas_.html

SYA'BAN said...

nah lagu ost zati dan si mawas, full punya.

http://www.mediafire.com/?jzmhzmmqgzk

Apple Cute said...

terima kasih sume ;)

Anonymous said...

perlu memeriksa:)

 

Blog Template by BloggerCandy.com