xmlns:fb='http://ogp.me/ns/fb#' Apple Cute: Trip + wedding

Followers

Sunday, February 8, 2009

Trip + wedding

lame giler da tak update...hukhuk(udah terjangkit virus dd kat opis nie)
ape ek nak cerita? nak cerita pasl cuti2 malaysia kat Johor plak..
(masin tul mulut seseorang tue..wahaha the next destination -->Johor Bharu)
actually, aku , sue , hajar n huda da rancang nak p kenduri kahwin Nina kat UTM skudai..
alang2 da ke Johor tue...wat la plan2 yang menarik...
perjalanan kiteorg bermula pada pukul 4.oo am sabtu(24/1/2008)..
kiteorang konvoi with Awe, fathiah and Rosmadiana(tuan rumah tempat penginapan kiteorg) hew hew...
Actually aku sangat busy lately...so malas nak tulis panjang...kite letak gambar je la k...hahahaha

Sue yang Drive si Cibi...hehe



Tgok gambar pengantin siap peace tu!!wahaha













Dalam kui 3 lebih...destinasi seterusnya adalah Air Terjun Kota Tinggi... kat sini aku attach kan pic2 yang menarik tuk dilihat..



Haha perasan tak...jadi iklan seluar jeans sebentar...







Next Destinantion adalah Danga Bay...da alang2 datang JB ni...mestilah nak singgah kan...hehhehe






Then next Destinasi adalah ke Zoo Melaka..fuyyoo...tapi bukan di hari yang sama tau...keesookan harinyer b4 balik Kl singgah di Melaka...Actually nak bawa Sue g umah...haha then nak bawa diorang jumpe ina ...lame da tak jumpa..(tp sebenarnya ina adalh penyelamat kepada orang yang buta jalan di tempat sendiri *wink2)

Actuaally Banyak lagi gambar2 yang menarik...tapi xde kesempatan nak upload...xde masa skarang...hehe...pani next Trip kami adalah Trengganu ...g kenduri Wah pulak...Trengganu Tunggu Aku YER!!!K aku gerak dulu....

3 comments:

Arysha Ismael said...

kim slm huda ngan hajar..windu huda ngan asetnye..hahahhaa...nnt lepak sini agi ek korang..

Apple Cute said...

hahaha...ko tak abis 2 nagn aset hud...bahaya si kaychah ni...wat aku confuse plak...hehehe

Arysha Ismael said...

hahaha..xde maksud pape la..aku pun ade ape..

 

Blog Template by BloggerCandy.com