xmlns:fb='http://ogp.me/ns/fb#' Apple Cute: Satisfied

Followers

Saturday, March 27, 2010

Satisfied

Hehehe...akhirnye berjaya ke pesta buku... ramai giler orang kat PWTC minggu ni....bersesak sesak la jugak..k la malas nak tulis panjang2 ...upload gambar sudey...yeay;)



4 komik and 3 Novel

RAM autograph

yeay...got the signature + cop lagi ;)

hahahaha...with RAM (*_*)V


moral of the story, mai la ramai2 ke PWTC, best murah pun murah...Paling klakar snaggup tu tunggu depan rak buku hapir sejam la nak dapatkan novel "Cinta Sufi"...hehehe berebut semua orang,,,belum sempat buku tu sampai ke rak..da disamabr orang..huhuhu pusingan ke3 baru dapat...akhirnya...;)

Thanks to dye...hehehe 2 is better than 1 dye...ngeh3x...(-_-')


8 comments:

andye said...

yeeahh..agree dude!..2 is better than 1~..

Apple Cute said...

hahaha andye...apekah maksud "an" tu dye...ngeh3x...:P

~ ReD ~ said...

whoaaahhh!!O_O

dapat ye kau siap gambar ngan RAM?cis2!jeles aku

aku nak gak pergi tapi sesak aku tak suka..huhu

Apple Cute said...

oit red...hehehe jeles x? hehehe...ala nak 1000 daya xnak 1000 dalih...ewah..tapi nak wat mcm mane...kene la bersesak2 sket, if tak kempunan nanti...hahahah :D

@ntu_@we said...

tak aci! aku pegi jumaat ram takde. mane aci! gile jeles!

Apple Cute said...

hehe awe...rezeki aku..takpe next time leh jumpe lagi...:D

~ ReD ~ said...

aku balik kampung pun minggu ni..huahuahua

Apple Cute said...

red : tau da..hehehe aku bace blog ko da..ngeh3x

 

Blog Template by BloggerCandy.com