xmlns:fb='http://ogp.me/ns/fb#' Apple Cute: Entry Suka Suki Je

Followers

Friday, March 12, 2010

Entry Suka Suki Je

Salam All,

tak tau nak tulis ape..tapi nak jugak update blog..hohoho saya dah 2 hari tak masuk ofis..rindu plak kat meja n air milo saya...hehehe :D

Tapi kat NTCC ni pun best gak..orang 2 kat sini best2..haha depa panggil saya cik Siti or ti je (ala2 ash panggil tirana..hohohoh)

mase wat migration pagi tadi...sebab ber jam2 support melalui fon masing2.. di mana saya kat NTCC, akram kat bangi..pak hashim n the gang kat KULW.. orang di sana memberi kebenaran untuk menggunakan talian mereka, di mana tiada charge di gunakan...hahaha :D.. nak jadikan cerite...Pak hashim call untuk pertama kalinye dengan memanaggil name ku Ayu ... hahaha of course la orang kat situ tak tau.. tapi di sebabkan ada sorang je pompuan..mestilah saya kut...ewah.. pastu depa pelik nape panggil ayu..selepas tamat panggilan yang ke 3, barulah sy bgtau name sebenar...hehehe tau la name i best,..ehem ehem terbatuk 2 bile puji diri sendiri :P

Actually, saya x rancang nak balik melaka ni..tp ade sebab2 tertentu..saya kembali pulang..huhu (-_-')


nota kaki : tiada idea le, sila klik iklan nuffnag di tepi blog ni...sekian time kasih..(*_*)v

1 comments:

~ ReD ~ said...

ayuuuuuuuuuuuu..hahha..xmo aku panggil kau siti.. ;p

 

Blog Template by BloggerCandy.com