xmlns:fb='http://ogp.me/ns/fb#' Apple Cute: Entri tidak bernama

Followers

Friday, February 24, 2012

Entri tidak bernama

Dear reader, Long time no see.. huahuahuahua Sekarang aku dah malas nak menulis dan meng"update" blog ni..Tahun ni umur sudah 28 tahun ye...Sekejap je masa berlalu...maknanya dah 4 tahun meninggalkan zaman belajar.. Tahun Lepas buka FB je banyak invitation wedding and pic2 wedding... Tahun ini bukak je FB..."wow...banyak pic baby2 cumil...Nak Jugak....wuwuwuwu..T_T... Terasa sangat tiada kemajuan.. Takpelah Mungkin bukan sekarang mungkin nanti.. nota kaki : tiada idea ...-__-"

11 comments:

~ujicham~ said...

insyaallah.. akak doakan tahun ni mission accomplish.

~ujicham~ said...

insyaallah.. akak doakan tahun ni mission accomplish.

Myramerry said...

ala yuyu...jgn mcm ni...semangat mesti sentiasa kuat ye...

Anonymous said...

jodoh ajal maut di tgn Allah. think positive..=)

Widuri Lynna said...

Yuyu try ko buka hati ko utk lelaki..sure ade jer yg nak ngan ko..insyaAllah tahun ni ader la yang special tu..hehehehe...

Siti Mas Hidayu said...

Kak Uji :@InsyaAllah...Amin..

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Siti Mas Hidayu said...

Myra : hahaha Berusaha pasti Jaya

Siti Mas Hidayu said...

Anonymous : Betul2.. Tq =)

Siti Mas Hidayu said...

Lynna : hehehehe teringin nak baby cumil gak...ko x nak ke?? hehehe ^_~

NoEn said...

insyaAllah kecik, aku doakan ko ketemu jodoh..dijodohkan dgn lelaki yg bisa menjadi pemimpin, teman, sahabat, dan daddy anak2 kamu..InsyaAllah..jgn sedih2 saat itu akan tiba juga ;)

sekarang ni ko kumpul je duit byk2..haha..klo rasa terlebih tu bg aku je ;P

Siti Mas Hidayu said...

kechik : Amin...Thanks a lot...^_^

 

Blog Template by BloggerCandy.com