xmlns:fb='http://ogp.me/ns/fb#' Apple Cute: Lambatnye.,....

Followers

Tuesday, May 24, 2011

Lambatnye.,....


15 minit Tadi ada schoolmate chatt kat fb , as usual soalan standard diumur2 begini T_T

A:salam

U:salam

A:awak katner da kawen ke

U:kat kl belum kawin lagi hehehe awak da kawen ?

A:l'mbtnye...hehe...


motif ? huhu Jodoh Pertemuan Ajal dan Maut ditangan-Nya ^_^

topik kat hotfm pagi ni pon pasal kahwin lambat...kuikui ada sorang girl ni call hotfm then i like her answer, xde jodoh lagi sebab belajar je keje die.. skang umur 26 da amik PHD..and paling best suara dia ala ala nora elena ..and siap kate klaka bile bukak fb je banyak wedding invitation..die ada kasi tau nama dia kat fb tapi tak ingat da..ada sapa2 dengar tak? kalau tau nama dia bagitau la yer ^_^


nota kaki : jangan salah sangka aku emo plak tau.. hehe cume aku rasa kelaka je response si A tu...ngeh3x :P


6 comments:

dd dudu said...

ooo masa baca dialog tu ingatkan ko si A tu

A=ayu

rupenye ko U

u= uu

motip

amypujie said...

cabaran 2012 tu yuyu...ape progress?

Siti Mas Hidayu said...

hehehe baru 2% ar mira..hehhe ^^

aDieyZa said...

jodoh pertemuan di tangan Allah.. berdoa supaya dipertemukan jodoh yg baik.. insyaAllah masanya akan tiba jugak nanti..

Siti Mas Hidayu said...

ye betul tu zana...^^

Siti Mas Hidayu said...

dd : tiada motif...lalala ;)

 

Blog Template by BloggerCandy.com