xmlns:fb='http://ogp.me/ns/fb#' Apple Cute: Masuk Bakul Angkat sendiri

Followers

Wednesday, August 11, 2010

Masuk Bakul Angkat sendiri

Salam All,
hohoho -_-" sudah setahun saya di sini.TAPI.....
my boss kate saya ibarat "masuk bakul angkat sendiri". sedihnya..:'(

Tu lah susah tul nak memuaskan hati semua pihak.Teruk sangat ke saya..Teruk la tu..wakakaka..malunya:D


Takpe lah kita tak boleh nak nampak dimana kesilapan, kelemahan and kekurangan kita. Anggaplah kritikan ini sebagai satu semangat untuk saya maju ke hadapan..ok semangat2..i'll never give up\(*_*)/.




pasni bila saya masuk bakul ni..tolong angkatkan boley ^_^


wow..menulis blog adalah satu treatment untuk saya juga ^_^

nota kaki : Dugaan di bulan Ramadhan (*_*). ok la kawan2 selamat bekerja..bekerja la dgn ikhlas supaya hidup kita diberkatiNya..Amin. Selamat Berpuasa ;)



9 comments:

~ ReD ~ said...

selamat berpuasa ayu..:D


Review Filem Salt

Apabila Ramadhan Menjelma

dd dudu said...

huhuhu begitu ya~~

erm xpe2 positif2 :D

selamat berpuasa yuyu~

Apple Cute said...

red : Selamat berpose linda ^_^

dd : hehe betui2 positive2..Selamat berpose gak ^_^

Anonymous said...

hahaha...ni redha ke dendam ni..Ingat sket negara kita ada Undang2.hahaha

Apple Cute said...

anynomous :

hahahah manede dendam2 ni...huahuahua tak main la...ok berpikiran positive :D

Anonymous said...

ambil yg jernih, buang yg keruh.n pling pentin doa byk2..bulan ramadan ni penuh keberkatan..amin

Apple Cute said...

anynomous :

Amin..yelah nak amik yang jernih2 je la ni. saya menulis sebab nak motivate kat sape2 yang bersituasi sebegini..manede unsur2 keruh kat sini ^_^

Arysha Ismael said...

akhirnya..update jugak ko~selamat berpuasa babe..rindu nk mkn chicken wings ngan ko...muahhhhhhhhhhhhh

Apple Cute said...

kaychah...beselah da lame tak wat treatment...

ahah chicken wing kite...tapi kat sini x same la ngan kat sana punye :D

 

Blog Template by BloggerCandy.com