xmlns:fb='http://ogp.me/ns/fb#' Apple Cute: Bored to Death

Followers

Wednesday, May 19, 2010

Bored to Death

Tajuk di atas bukan bermakna "bosan untuk Mati" ...tapi nak cakap "bosan nak mampos"....uish ayat kejam nye...sebenarnya i mean tgh bosan gile2 ni..Kerja banyak lagi tak siap..tapi bila tahap kefocusan dah hilang ni la jadi nya..huhuhuhu


K la sekarang ni dalam mode layan lagu ini =)



Lirik Lagu Rossa – Hati Yang Kau Sakiti

jangan pernah katakan bahwa
cintamu hanya untukku
karna kini kau telah membaginya

* maafkan bila memang kini
harus kutinggalkan dirimu
karna hatiku selalu kau lukai

** tak ada lagi yang bisa ku lakukan tanpamu
ku hanya bisa mengatakan apa yang ku rasa

reff:
ku menangis membayangkan
betapa kejamnya dirimu atas diriku
kau duakan cinta ini
kau pergi bersamanya

ku menangis melepaskan
kepergian dirimu dari sisi hidupku
harus slalu kau tahu
aku lah hati yang telah kau sakiti

repeat *, **
repeat reff

ku menangis
harus slalu kau tahu
aku lah hati yang telah kau sakiti




nota kaki : hehe sebenarnya si ezzan yang memberi idea untuk mengupdate blog ini ;)

buktinye ,,,,, tada








3 comments:

Ezzan Yusop said...

tak sangka aku memberi inspirasi untuk ko update blog. aku terharu.

miahaha!

Apple Cute said...

miahahhaha....ko memberi akuu inspirasi untuk tajuk entri...hahhahaha layan (*_*)

~ ReD ~ said...

sadis la lagu rossa kebelakangan ni...hishhh..

 

Blog Template by BloggerCandy.com