xmlns:fb='http://ogp.me/ns/fb#' Apple Cute: Di LaUt iTu

Followers

Wednesday, April 22, 2009

Di LaUt iTu

Credit to Eein coz mencipta sajak ni khas untuk aku...i really appreciate it.. :-P
Dan aku pun nak tuju kan sajak ni khas untuk kamu... :)

Di laut itu kulihat kamu
Yang misteri lagi biru
Inginku selam laut itu
Biar pasti kau juga rindu

Di laut itu kujumpa dirimu
Kadang berombak kadang tenang berlagu
Sering aku dikeliru tingkahmu
Namun ingin jua dekat padamu.

thanks ye eein...aku suke suke sangat..teruskan usaha kamu untuk berkarya yerk..hehehe
skarang ni jawapan dari yuyu..hoho jgn gelak yer..


Di laut itu aku terkaku melihatmu
Ku cuba memahami sikapmu itu
Walaupun seringkali mencalit hatiku
Aku tetap aku yang dulu

Andainya kau tahu rasa hatiku
Andainya ku tahu rasa hatimu
Adakah rasaku dan rasamu sederu
Hanya Tuhan dan Laut itu yang tahu




7 comments:

ReD said...

amboi...BERMADAH..BERPUISI...BERSAJAK2 korg eh??hihi..
aku baca sajak si ayu...smpai muncung2 mulut ni ha..
ye la...dh sume hujung nyer...uuuuu aje..hihi..

zieda said...

tahniah yu! sederu giler yu....hahahhaa

Apple Cute said...

sweet kan? hahaha betulke "sederu"..aku main taram je...hahaha

Anonymous said...

haha..sejak bila kwn2 aku ni suka bpuisi..anyhow,,chayo la korg..

Anonymous said...

haha..sejak bila kwn2 aku ni suka bpuisi..anyhow chayo la cik eein n cik ayu

Anonymous said...

Mengapakah aku masih menunggu
Dan masih menagih kasihmu
Dirimu di mana... cuma aku yang terus
Sabar menantimu tanpa jemu

Anonymous said...

Mengapakah aku masih menunggu
Dan masih menagih kasihmu
Dirimu di mana... cuma aku yang terus
Sabar menantimu tanpa jemu

 

Blog Template by BloggerCandy.com