xmlns:fb='http://ogp.me/ns/fb#' Apple Cute: BenCinTa

Followers

Thursday, March 19, 2009

BenCinTa

Sudah 2 hari dengar lagu kat hot.fm...Best lagu ni...aku layan jer..hahaha

Lirik Lagu: Bencinta

Penyanyi: Faizal Tahir



Benarkanku tuk berbicara
bicara terus ke hatimu…..hatimu..
hati yang penuh rasa ragu
jangan terus pergi tanpa mendengar ku
begitu mudah untuk kau terus berlalu nanti dulu
berikanlah waktu untuk aku untuk kamu

ingatkah lagi waktu kau bersamaku
kaku aku melihat mu
lidah kelu sedangkan aku mahu kau tahu
aku cinta padamu, benci padamu, cinta padamu

ke tepi lihat ku berlalu
pasti itu yang terbaik untuk ku
tiada lagi mahu ku tahu
tentang hidup kamu tentang mati kamu
aku tahu engkau tahu apa yang mataku tahu
apa yang kau tunggu mahu aku buka pintu

ingatkah lagi waktu kau bersama ku
kaku aku melihat mu sedangkan aku mahu kau tahu
dengar kata ku aku cinta padamu
benci padamu cinta padamu

sakitnya aku membenci kamu
sakit lagi mencintaimu
dan aku pergi tapi kembali
benci aku mencintai dirimu
ku benci…. kamu…
aku cinta….kamu…

ingatkah lagi waktu kau bersama ku
kaku aku melihat mu
sedangkan aku mahu kau tahu
dengar kata ku
aku cinta padamu
benci padamu
padamu…..

ingatkah lagi waktu kau bersamaku
kaku aku melihat mu
lidah kelu sedangkan aku mahu kau tahu
aku cinta padamu
aku benci padamu
aku cinta aku benci
padamu

ingatkah lagi waktu kau bersama ku
dengar kata ku
aku cinta padamu
aku benci padamu
aku cinta aku benci

tapi musykil aku leh ke gune perkataan Bencinta= Benci + cinta...(marah cikgu BM)
anyway aku suke lagu ni...hahaha korang dengar la...

Dengar :Lagu Bencinta....
Mp3 Download: Bencinta.mp3

5 comments:

ReD said...

hoho...benci + cinta...pe kes??ckp cm k****g..hahaha
org cmtu die tgh kompius ngan perasaan sdri...cewah! (memandai j aku neh!)

Apple Cute said...

hoho red tak pernah rase macam tu ker? hehehe

Anonymous said...

haha..watever la ayu.ak suka gak lagu ni.dgq kat hot..benci tp suka..benci tp syg..harahar

ariyon176 said...

aduss..Faizal tahir..tolong laa..

Apple Cute said...

haha,,,

anonymous:hehe tiada kaitan dengan kehidupan sebenar yer.,,juz a song..haha

ariyon176: best la lagu die...hahaha nape abg mail tak suke ke? if tak suke..sorry la yer...hahaha layan,,,,

 

Blog Template by BloggerCandy.com