xmlns:fb='http://ogp.me/ns/fb#' Apple Cute: CONTEST RAYA SEDONDON ^_~

Followers

Friday, September 30, 2011

CONTEST RAYA SEDONDON ^_~

Wah dah lama tak update blog.. Banyak je nak cerita tapi x berkesempatan la...hehehe tiba2 tengok ada contest yang menarik ni..so join la...





Ok pic raya tahun ini adalah seperti di bawah yer :-




Tema Tahun Ini adalah Kelabu Kehitaman- Ini di sebabkan emak telah berkenan dengan baju kurung ropol2 nya itu..oleh itu kami sekeluarga follow je pilihan emak...hehehe ^_^


Ok lah saya nak tag :-

1) Omma dd dudu
2) Ezzan zanzan
3) Zieda zizi
4) Mira
5) Kecik Nureen
6) Adieyza
7) Cik Lina
8)Puan Kaychah
9) and sumua la yang rasa nak join sila lah join yer..^_~


Cara-caranya:

1. Jadi FOLLOWER blog hafiz396 ini dahulu...klik banner kat atas pon bolDone =)
2. Letak GAMBAR RAYA SEDONDON (tak kisah la dengan family, kawan, BF/GF.. janji sedondon) Done =)
3. Tuliskan kenapa u'olls PILIH WARNA itu tahun ini. Done =)
4. TAGkan 2 orang kawan atau lebih. Done =)
5. LINK kan entry u'olls kat comment Done =)

itu saja.. senang kan....Jom la join ^_~




Nota Kaki : Berat badan bertambah lagi... -_-"


5 comments:

amypujie said...

tema wane kite same la plak...

NoEn said...

aahh..diri kene tag..kuikui

Mrs Ariff said...

aku ngat gmbaq ko dah yg kaler ijau tuh..laju2 click..dlm ati~hampes yuyu..kawen xbitau..tgk2 dukung anak dah...alih2 ops!salah org~..
nyway cantik gmbaq raya korang anak beranak!!!

Siti Mas Hidayu said...

Mira : ahah same plak ;)

kecik : buat2 jgn x buat ;)

Mrs. Ariff : hehehe agak2 ar kawen bila dapat anak besar mcm tu ...heheh :P

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://e.exps.me

Anonymous said...

I just added this blog site to my google reader, great stuff. Cannot get enough!

 

Blog Template by BloggerCandy.com