xmlns:fb='http://ogp.me/ns/fb#' Apple Cute: Family Day ^_^

Followers

Monday, November 29, 2010

Family Day ^_^

ok fine lame giler tak update blog ni.. tiba2 exciter mood datang nak update..since cik zaza dah ade blog...welcome to the club lizet...hehehehe

lately busy dengan event company...kiteorang ada family day kat Legend International Water Home kat PD..best best even dapat Deluxe Pool Villa - Above the sea je sebab single n takde anak lagi..hehehe ^_^

ok untuk family day ni terlibat jadi crew meals..hahahaha tolong sket2 je mcm table arrangement je pon..-_-"..Pastu terlibabt ngan staff performance..1st time in my life tu...hahaha tak pasal2...sebab girl kat company aku sket je.. then kene paksa rela adey ...kene join..huhu layan je la.. hehe nak tau x aku kene wat performance ape ni...jeng jeng jeng...hahaha ok janji korang jngan gelak...sebab aku yang ganas2 ni pun terjebak...kuikuikui..Sebulan tu balik lambat ..sebab tiap2 hari pas keje ade kelas..Do you think u can dance??? wakakakaka..

Tapi serius tak sangka ley7 terhjebak ngan benda alah ini... jumpe kenalan baru..takde la asyik ngan CME je.. dapat kenal ngan budak SRS si Nurul, Fina, Fara n abg Lokman and also Mus dari MARS..hehe hanya kerana Zapin ;)

Setelah x sampai 3 minggu (sebenarnya kurang lagi sebab terlibat ngan project seminggu) akhirnya 27hb November 2010 usaha kami terhasil ngan jaya nya.. ok Mari layan pic jgn gelak ok ^_^






ok tutup cerita zapin ^_^...pas selesai je kiteorang cepat2 salin baju.. tak sempat nak tengok singing performance and Zainal Abidin..>_< ...Tema Gala Dinner malam tu ialah Red N Balack Masquerade...wahahaha tibe2 same macam reuninon MIK aritu kan...glamour betui warna merah dan hitam tu..ok layan ....





credit to Lina, kak Fairoze, n Cikgu Dila :)

4 comments:

nurul azida ahmad said...

wah...cik yuyu pandai menari zapin la ni ye? n lady in red la yu!!! gojes! hikhikhik

Apple Cute said...

hehe ye cik zizi...nanti yuyu ajar kan cik zizi ek,,hehe:)

Ezzan Yusop said...

ayu dah berubahhhhhhhhhhhh... ;p

Apple Cute said...

ezzan : berubah inda..:P

 

Blog Template by BloggerCandy.com